Reklama

Reklama

Za rozbřesku

(seriál)
USA, (2006–2007), 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Paul Zbyszewski

Kamera:

Bill Roe

Hrají:

Taye Diggs, Moon Bloodgood, Victoria Pratt, Meta Golding, Ramon Rodriguez, Adam Baldwin, Michael McGrady, Joe Nieves, Mitch Pileggi, Ian Anthony Dale (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Detektiv Brett Hopper prožívá jeden den stále dokola. Pokaždé se probudí vedle své krásné přítelkyně Rity. Za oknem sedí holub a v televizi hlásí, že se na dálnici převrátil nákladní vůz s plínkami. Vždy je také neprávem obviněn z vraždy Alberta Garzy. Kyž se znovu probouzí do tohoto opakujícího se dne, vše si pamatuje. Díky tomu má o všem, co se stane, přehled a může tak zachránit mnoho lidí. Pokud chce, aby konečně nastal zítřek, musí najít pravého vraha zástupce státního nadvládního Alberta Garzy. (fray)

(více)

Recenze (107)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

V časovej slučke sa rozohráva príbeh, ktorý v každej jednej časti mixuje niekoľko filmov, ktoré ste už určite videli. Niektoré časti skutočne skvelé, iné dosť slabé. Pri 13-dielnom seriály je to však dosť cítiť. Každopádne sa jedná o príjemnú kriminálku s netradičným motívom, Na Hromnice o deň viac. ()

chamba 

všechny recenze uživatele

Veľkou výhodou "Day Breaku" je, že má len jednu sériu a tak na pohľad jednoduchú zápletku autori nekombinujú do nekonečna ako to u týchto typov serálov býva zvykom. Každým dielom sa divák dostáva k novým dôležitým informáciam a tak sa nám všetko pekne postupne rozuzluje a ja nevidím dôvod prečo nedať tomuto seriálu za 5. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Vážne to má občas grády (prvej série) PRISON BREAKU. Veľmi zaujímavo rozohratá hra, ktorá prekvapivo slušne ťaží z jednodchej zápletky opakovania jedného dňa, bez toho, aby nudila. Keď sa tvorcovia odviažu je až radisť sledovať, ako sa dá pár strihmi povedať riadne veľa. Veľmi dobré obsadenie a dokonca aj slovenský dabing... ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, to byl teda nářez. Toto jsem vážně nečekal, podobné náměty už tu bylo, ale v rámci krimi ještě ne a tento malý nenápadný seriál mě pohltil od první, do poslední vteřiny. Jenom těch záporáků byla na jeden "malý" seriál slušná porce a jeden lepší než druhý...;-) (Buchalter, Fencik, Detweiler atd.) ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku to vypadá na obyčejnou kriminálku, kde je hlavní postava v časové smyčce a prožívá ten samí den dokola a dokola. Jenže každým dalším dílem je to napínavější, zajímavější a komplikovanější pro hlavní postavu. Seriál má skvěle zpracované zvraty, pořád se něco děje a žádný díl se nevleče. Je škoda, že se seriál nedočkal úspěchu a nedostali jsme další řadu. Ale když se nad tím divák zamyslí, je vlastně dobře, že další série nevznikla. Takhle ten seriál funguje výborně a i když to má trochu otevřené vrátka pro pokračování, tak to ničemu nevadí a celý dojem seriálu nekazí. Za mě výborná záležitost a vřele doporučuji pro fanoušky kriminálek. Díky časové smyčce je na co koukat. 9/10VÍCE ZDE ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama