Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

Hovado 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle měl být konec série tak je to zároveň to nejhezčí zakončení jaké mohlo být. Tolika krásného sentimentu, plno inovací, plno dobrých gagů. Toy story je už od prvního dílu moje srdcovka a donutila mě vytáhnout si nějaké hračky ze sklepa a zavzpomínat na moje dětství. Krásný animák. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekavané třetí dobrodružství sympatických hraček se dostavilo ve velkolepém kabátě, s údernými dialogy a hromadou perfektních nápadů, u kterých občas i zamrazí v zádech. Co se týče kvality, šplhá třetí Příběh hraček k první lize a to zaslouženě, protože děj je náramně vybroušený, má spád a je plný originálních myšlenek. Určitě se jedná o jeden z nejlepších animovaných snímků vůbec - zábavné, vtipné, akční, dobrodružné, roztomilé... [92%] ()

truby 

všechny recenze uživatele

Obecně nemám rád nostalgii ve filmu a nostalgii vůbec. Velmi často se pokračování slavných snímku snaží vytěžit ještě něco z minulosti a zahrát právě na tu nostalgickou notu a to bylo asi jediné co mi zde trochu vadilo. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Třetí Příběh hraček narozdíl od prvních dvou ubral dětské hravosti a přidal na zápletce, dramatičnosti a dalších dospěláckých prvcích. Pro děti tak bude možná o něco hůře stravitelným ale pro všechny ostatní generace je to právě asi to pravé ořechové. To že Woody, Rakeťák a spol. postoupili od pohádkové podoby blíže k té filmové totiž dospělák určitě ocení, ale zároveň má v sobě každý tu touhu si hrát, která odtud rozhodně nevymizela. Spád, děj, způsob promíchání všech situací a ten skvělý nápad celé trilogie tady vážně nemá chybu. Dostal jsem tak opravdu skvělé završení asi nejlepší animované trilogie co jsem kdy viděl. Bude se mi po vás stýskat hračky... ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Pixar je jedním z mála studií, které si mohou dovolit pokračování svých úspěšných filmů, aniž by pokračování ztratila na kvalitě. ()

Viky.05 

všechny recenze uživatele

Krásne dilo s jěště krasnějši grafikou a animaci. A dobře tak Mazlovi...neměl byt taky hajzl :D Ale nejlepši je Bulik, ten je prostě rozkošny :) ()

vojnov 

všechny recenze uživatele

Toy Story I byla moje první originální VHS. Projel jsem ji asi padesátkrát a mám tak k tomuto filmi speciální vztah. Po slabší dvojce je tenhle díl storprocentním a geniálním nástupcem prvního dílu. Zase se ze mě stal devítiletý kluk. ()

nurielka 

všechny recenze uživatele

Oj nieee.. a ja som tie svoje hračky vyhodila do bedne.. :(( Ale moje tak nebojovali. :P Veľmi vynikajúce spracovanie od Pixar. A ani by som nepovedala že je pre deti, aj keď určite je. Som rada za starú známu partu. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Na to že to je už třetí pokračování, tak mě to zase bavilo.. neměl jsem to štěstí vidět to ve 3D, ale to nevadí, i tak tomu dávám kvalitní 4 hvězdy ()

Drakenovec 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších animovaných filmů, který dokazuje, že Pixar patři opravdu mezi nejlepší tvůrce animovaných snímků. Nemám moc k tomu co dodat, scénař perfektní, parádně zkombinovaná dávka humoru, napětí a akce. ()

Cheeker 

všechny recenze uživatele

Na třetí díl to neztratilo ani trochu šťávy. Místy pro děti nevhodný animák, který ke konci dokázal i dojmout. Pixar se opět vytáhnul. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Skvěle uzráté pokračování a jak jsem se mylně domníval, tak i zakončení série. Výborná zábava pro malé i velké, příběh vyrostl stejně jako divák a drnkání na nostalgickou strunu je očekávané a taky že přítomné. Byla to sranda, bylo to napínavé, dobrodružné i dojímavé. Čistých 80% a doporučuje se! ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

No brrr... nevím z čeho jsem měla větší husinu, jestli z panenky nebo z opice. (Ne... jasně to byla panenka.) Ale teď vážně. Dívat se na to jako dítě, tak se asi chvilkama bojím. Takhle jsem se chvilkama jen krapet nudila. ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Ústup z pozícií. Príbeh postavený na strete s ostatným hračkami v škôlke, z ktorých sa vykľuje záporák a zvyšok je hlavne o efektnej akcii, akcii a ešte raz akcii. Linka s metrošom Kenom či španielskym Buzzom sú faily a nesedeli mi vzhľadom na slušne vystavané predošlé diely. Hlavne sa mi nepáči ako tvorcovia chceli toho strašne veľa nového vložiť a vypovedať, ale vlastne to docela prepískli. To v čom zostali svetoví je štýl animácie. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Naprostá špička mezi animáky, už jenom proto, že takhle celý "žánr" díky Pixarově Toy Story v podstatě vzniknul. Nejen že tady od prvního dílu animace dotažená téměř k dokonalosti, ale je tu i nádherně napsaný příběh plný emocí a hvězdný casting. Lepší zakončení celé série si lze těžko představit. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Dosud nejzábavnější díl se spoustou povedenejch nápadů (Barbie a Ken, vězení pro hračky nebo španělskej Buzz). Z profláklejch postav se stále daří ždímat jejich potenciál (hlášky, vztahy apod.) a závěr byl pořádně nostalgickej. Asi už trochu trapně dávám opět za pět. ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama