Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pátý díl série Scary Movie bohužel klesl na úroveň bijáků pánů Friedberga a Seltzera a servíruje nám utrápené parodie Černé labutě, Chaty v horách, Paranormal Activity, Zrození planety opic či Počátku. Za zmínku tak stojí jen stojí výstup Charlieho Sheena a Lindsay Lohan, kteří si zahráli parodii sami na sebe, scénky Snoop Dogga, narážku na Černobílý svět, závěrečné nepovedené záběry a pár dalších úsměvných momentů, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Je škoda, že Zuckerovi viditelně docházejí nápady a hloupě vykrádá sám sebe. Bohužel v pátém díle série už to prostě nefunguje. 30% ()

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

A nekorunovanou SRAČKO-BLITKO-ŽUMPO-HNISO-VÝTOKEM Z PENISU A VOKA roku se stává SCARY MOVIE 5 ... horší film minimálně letos určitě neuvidím. Nevím, kdy mi při sledování filmu bylo takhle trapně. Dodíváno celé pouze z principu, že filmy vždy zásadně dokoukávám až do konce, ale tohle bylo s hodně velikým sebezapřením. 0/10 ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Konečně díl, u kterého jsem se po dlouhé době fakt bavila (asi poprvé od dvojky). Z tria 10 nights of paranormal..., Haunted House a Scary Movie 5 vychází právě SM jako vítěz. Několik fórků fakt pobavilo. Pokud jste viděli Mama, Černou labuť, Insidious, Chatu v horách, Evil dead, Paranormal activity, Počátek a Zrození planety opic, jednoznačně doporučuju. Solidní parodie. Některé úseky mě dokonce bavili víc, než parodovaný materoš (především Mama mi oproti Scary MoVie připadala neuvěřitelně nudná). 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Predošlé dva diely boli tak otrasné, že piaty diel som si prvýkrát pustil až dnes. A prekvapivo to tentoraz nedopadlo vôbec zle. Dokonca by som povedal, že sa to vyrovná priemernej dvojke. Síce sa jedná o reštart, takže aj keď sa tu objaví Charlie Sheen a Simon Rex, tak hrajú iné postavy. Krásku Annu Farisovú nahradila ďalšia krásna blondínka Ashley Tisdaleová. Odporných nechutností tu je minimum a viacero scén ma aspoň trochu rozosmialo. Plusom je aj ultrakrátka stopáž. 70 minút bez záverečných titulkov. Mínusom pre mňa je to, že väčšinu filmov, ktoré sa parodujú som nevidel. A to vrátane dvoch (Paranormal Activity a Čierna labuť) z troch (nová Planéta opíc), ktoré tvoria hlavné dejovú linku. Možno práve preto mi nevadilo ak sa znova doslovne kopírujú nejaké scény. Občas som síce nechápal, čomu sa mám smiať, ale väčšinou to bolo vtipné aj bez znalosti originálu a už to nebolo založené len na nonstop pádoch ako v predošlých dvoch dieloch. Takže nakoniec to je na súčasné pomery solídna parodická jednohubka. 5/10. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po dvou nepříliš podařených kouskách v podobě 3 a 4 dílu přichází Scary Movie 5, které světe div se, není tak příšerné! Některé scény mi přišli vážně vtipné a dokonce jsem se sem tam i smál a nebyl to ironický úsměv. Asi nějvíc mě pobavila parodie na Zrození planety opic. Pár fajn nápadů, scéna se Snoop Doggem a Cabin in the woods, chytrý Ceasar, to bylo fajn. Ale víc jak dvě hvězdičky si to rozhodně nezaslouží! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Na plagáte k filmu môžeme vidieť postavu Teda zo snímky Macík (2012). Vo filme sa však neobjaví. (PETOS)
  • Po filmu je před začátkem závěrečných titutků sestřih nepovedených scén z natáčení. Jedna scéna pak následuje i po skončení titulků. (karlik4801)

Reklama

Reklama