Reklama

Reklama

The Cake Eaters

  • Austrálie The Cake Eaters (více)
Trailer

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Kaucuk 

všechny recenze uživatele

Tyhlety nenápadný filmy, to je zlatej důl. Opravdu skvělej snímek. Přemejšlel sem před filmem kolik to tak bude...tip byl 3-4*...ale za 3* je samotnej výkon překrásný Kristen. Další star přidává emotičnost celýho snímku, ta je totiž vyšvihnutá vysoko nad mraky a filmu jenom přidává. Filmu o vztazích tří mužů z jedné rodiny, kteří sou na tom každý úplně jinak...jeden lásku získává (a člověk jim to přeje), jeden jí ztrácí (a člověk mu to nepřeje) a jeden má oboje (a ten je i přes vše nakonec sympaťák). Poslední hvězdičku bych dal za všechno ostatní...za výkony herců a za pěknou hudbu. Všechny palce nahoru. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nenápadný, skromný, malý film s velkým nábojem v sobě. Jedna z pistolnic, Mary Stuart Masterson, ze svého koltu vystřelila citlivý a laskavý filmový projektil, který dokáže diváka vzít za srdce a dokáže mu nastínit, že i ten nejtemněji vyhlížející život může přinést světlé okamžiky. O Friedrichově chorobě jsem jaktěživ neslyšel, díky brilantnímu výkonu Kristen Stewart však o jejích svalových symptomech vím mnoho. Kristen svět nezávislých filmů opravdu svědčí a dokazuje, že hrát umí, jen potřebuje tu správnou příležitost. ()

Reklama

Linfe 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Kristen jako herečku. Vlastně, kvůli tomu jsem na tenhle film koukala. Ale ten film už pro mě ode dneška nemá kouzlo jenom v tom, že tam hraje ona. Je to příběhem, který je v něm ztvárněný. Uvěřitelným scénářem, perfektním hereckým výkonem všech zůčastněných. Aaron byl opravdu ůžasný, kéž by takových bylo víc. Líbil se mi i sekundární příběh mezi Georginou babičkou a jeho tátou. Ráda se na to podívám znovu a opět mi klidně i ukápne slza. Stojí to za to. Raději takovéhle filmy než tisíc blockbusterů. Vřele doporučuji. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Asi poprvé, co mi přišlo, že se Kristen opravdu ale opravdu snaží hrát, ale stejně jí to nejde. Ano sice dokázala hrát tělem, jak měla, ale co se týče obličeje, tak v podstatě ten stekný výraz ve tváři můžeme vidět úplně ve všech jejích filmech. Naučí ona se někdy zavřít ty ústa, když mlčí? Tohle je sice zajímavý film, ale není nějak úchvatný, nedostal mě prostě, nesympatičtí herci a ačkoliv se jednalo o intimní téma, nepřišlo mi to vůbec intimní, takže 3* a víc ani ň. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem měla v merku už hodně dlouho a čekání se vyplatilo. Nevšední příběh zabalený do citlivého obalu. M. S. Masterson si s režií poradila vskutku dobře a z herců vytáhla přesvědčivé výkony(zvlášť Kirsten Stewart). Jen by nemusela tak často odbočovat od hlavní linie příběhu, ničí tím atmosféru. Sečteno podtrženo, jsou to jasné 4*. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)
  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)

Reklama

Reklama