Reklama

Reklama

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Linfe 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Kristen jako herečku. Vlastně, kvůli tomu jsem na tenhle film koukala. Ale ten film už pro mě ode dneška nemá kouzlo jenom v tom, že tam hraje ona. Je to příběhem, který je v něm ztvárněný. Uvěřitelným scénářem, perfektním hereckým výkonem všech zůčastněných. Aaron byl opravdu ůžasný, kéž by takových bylo víc. Líbil se mi i sekundární příběh mezi Georginou babičkou a jeho tátou. Ráda se na to podívám znovu a opět mi klidně i ukápne slza. Stojí to za to. Raději takovéhle filmy než tisíc blockbusterů. Vřele doporučuji. ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Už u filmu Speak z roku 2004 jsem si uvědomila, že je Kristen dobrá herečka, hodně lidí si řekne "To je ta ze Stmívání, bože." a to je škoda, protože ona je skutečně víc. Tady je to perfektně vidět, pokud vás nedostala nějakou jinou rolí, tak touhle určitě. Celkově je to dobře natočené drama o dvou rodinách a jejich trápení. Obsazení herců se mi líbilo. Nemám co vyčíst, 4*. ()

Reklama

hobbitko 

všechny recenze uživatele

Příjemný, jednoduchý film o silných emocích, které ovládají každodenní život lidí, o malých, ale důležitých věcech, které ze života dělají něco nádherného, o blízkosti a vzdálenosti - krásné, prosté svědectví s teplým nádechem opravdové jižanské atmosféry. Kdo jiný než Mary Stuart Masterson jako tvůrce. Není to sice až tak působivé jako Fried Green Tomatoes, ale má to vykročeno po stejné cestě. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Nadherny film s krehkou a talentovanou Kristen v hlavnej ulohe. Ocenenia za tento film si skutocne zasluzi, je radost sa na nu pozerat. A nielen na nu. Film je obsadeny sympatickymi hercami a co ma vzdy obzvlast oslovi, znie tu vyborna hudba. Tazke zivotne situacie, ludske poklznutia, ale hlavne vztahy lasky, su podane citlivo a nenutene. Po zhliadnuti som ostal plny dojmov, preto hodnotit nemozem inak. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Tento film mi byl doporučen, ale i tak bych ho jednou ze zákona musel vidět :D ... Díky tomu, že zde hraje super roli Kristen Stewart. Úžasně natočený film , super příběh.. Bál jsem se, protože jsem viděl v ukázkách, že Kristen má ostříhaný vlasy, ale, co jsem teď dokoukal tento film, tak je mi jedno jaký měla vlasy, byla nádherná i tak! Jediný, co mě mrzelo bylo, že Kristen měla nějákou chorobu, takže to mě moc mrzelo :/((( , ale je to život a je to hlavně jenom film, takže v pohodě:) ...Normálně bych dal asi 4 hvězdy za příběh, kristen a jinak i celkové obsazení se mi moc líbilo . Přišlo mi to jako podle skutečné událostin, takový reálný :) ... Fakt super.. Ale jelikož na filmy s Kristen uplně ujíždim, tak dávám 5 hvězd!... :)) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)
  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)

Reklama

Reklama