Reklama

Reklama

Chuckyho kult

  • USA Cult of Chucky (více)
Trailer 1

Poslední čtyři roky strávila Nica (Fiona Dourif) v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. Andy (Alex Vincent), Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašná škoda, že Mancini nemá k dispozícii väčší budget a film sa preto skoro celý odohráva v sterilnom prostredí blázinca. Príbeh nie je síce žiadna sláva a až príliš variuje už otrepanú tému, že všetci okrem hlavnej hrdinky si myslia, že Chucky je len bábka. No tá Manciniho obsesia s tesným previazaním celej ságy, vrcholiaca opäť raz v potitulkovej scéne, musí nadchnúť každého fanúšika naratívu pokračovaní. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby za predaj Blu-ray v USA $1,062,840Tržby za predaj DVD v USA $1,134,883║ Tak tu to Mancini prekoučoval, sa mu to dosť rozpadlo pod rukami. Jednoznačne najmenej nápaditý diel, kde maximálne vyčnievajú len tie tak zbytočne zvrátené scény, trošku už cez čiaru znesiteľnosti. /40%/ ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chucky je sice kult a samostatně tohle není zrovna špatné, jen v porovnání se sérií jako celkem... Člověk si musí zvyknout na nová pravidla. Pravdou je, že Fiona Dourif je ve své roli výborná a podobnost hlasu (a hlavně smíchu) s Chuckym je prostě úžasná. Tady se krok obsadit dceru Chuckyho hlasu musí fakt ocenit. Jennifer Tilly je pak už jen třešnička na dortu. Není to špatné, Chucky pořád hlásí, jen už tak nějak s ničím moc nepřichází. Solidní spokojenost. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Pokud si film neviděl, určitě bych se vyhnul čtením některých zdejších komentářů, protože ti to můžou krásně vyspoilovat a zničit tak celkový dojem z filmu, kokoti. Stejně ani ty procenta tady na csfd, jsou úplně mimo... tenhle díl je ROZHODNĚ lepší než ten srackoidni predchozi, který byl nejhorší z cely ty série. Tady je o zábavu postarano, hned od začátku, vraždy spravne gore, ujety a umělecký jak za starých Chuckyho času, postavy mě ba, protože ta Dourifova je prostě kost a tak me bavily i ty dialogy. Další megasuper věc je to, že se to odehrává v blazinci a to přidá na takovou tu vypsychlejsi, uzavřenou atmosféru. Jediný co me tak trochu sralo byly ty zbytečný jumpscary..jinak jsem byl se vším spokojenej a musím říct, že me to dost překvapilo a doufám v další díly od Manciniho samozřejmě dokud to jde.. a to jak tady pan nebo pani snajpr píše, že to chce změnu tak to je trošičku mimo hoch. V každém díle jsou nějaky změny a novy dobrodružství s chuckym, tak nevim jestli si nahodou nepouštíš furt jeden a ten samej film dokola pupíčku. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Z posledních tří pokračování je Cult of Chucky tím nejlepším. Mancini se opět nedokáže odpoutat od přepáleného závěru předchozího filmu, ale tentokrát jej nerozvedl v parodii. Sedmý díl se stejně jako ten předchozí pokouší spíše o seriózní slasher. Mancini naštěstí napsal velmi nápaditý a chytrý scénář, ve kterém ani zdaleka není nejzajímavější hádankou to, kdo zemře jako další. Několik překvapivých zvratů a velmi povedené černohumorné momenty. Škoda toho polovičatého finále, průběh sliboval daleko větší hody a Mancini si možná toho naspořil na příště až příliš. Už proto doufám, že Cult of Chucky vydělá a že nějaké to příště vůbec bude. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Po záverečných titulkoch je ešte bonusová scéna. (BoredKid)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. srpna 2017 na FrighFestu (Londýn). (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno