Reklama

Reklama

Bez úniku

  • USA Breathing Room (více)
Trailer

Myslíte, že ohraná variace na známý horor SAW již nemá co nabídnout? Že ani nemůže? V tomto mrazivém snímku půjde o čirou hrůzu. Nejsou zde ale zapotřebí žádná monstra, neboť i člověk sám o sobě dokáže být v krajních situacích dostatečně zvrhlý a odporný. Myslíte, že jste viděli všechno? Mýlíte se. (Davies182)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ve své době úspěšný námět tentokrát snad v televizním formátu, neboť značně nízký rozpočet ze snímku doslova jen září. Po dějové stránce to však vypadá, že scénář měl spíše sloužit jako divadelní hra. Žádné činy či akce, jen neustálé konverzace o ničem. Pro film je to tak naprosto nezáživné, bez budující atmosféry a bez jakékoli hororového aspektu. Tohle snad má pro televize sloužit jako levnější náhrada za pořádné filmy, u kterých jsou vysílací práva vyšší, jinak se to nedá vysvětlit. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tady někdo má strašně ulétává na Kostce (včetně Hypercube) a po shlédnutí Saw II dostal odvahu to taky sám zkusit. Jinak si to vysvětlit neumím. Prostě banda 14 lidí (s naprosto úchylnými charaktery, chvíli mi připadalo, jestli konečně nějaký filmař neťal do citlivého a nezavřel do té místnosti samé mentálně postižené - ale s pánem č. 5 byla alespoň sranda, na rozdíl od hysterické učitelky, kterou bych já v podobné situaci něčím umlátil během první minuty, co bych se v místnosti objevil) zavřená v jedné místnosti, kteří hrají hru, o níž se vůbec nic nedozvíme, stejně jako to, proč a za jakým účelem v té místnosti jsou zavření (což si myslím, že je zpravidla to nejdůležitější a nejzajímavější u podobných příběhů - alespoň teda mě vždycky spíše zajímá ne to, jak se chovají, ale proč jsou nuceni se tak chovat). Ve filmu se takřka nic neděje, vše podstatné (eliminace "soutěžících") přichází naprosto nahodile a většinou proběhne ve tmě nebo mimo záběr kamery, navíc docela suše a těch mrtvých vám ani nebude líto. Dialogy, herecké výkony, postavy, všechno hodně slabé a být to na mě, kameraman by dostal ne hodinovou, ale vteřinovou výpověď. Navíc, místnost je zářivě bílá a po chvíli je to až protivné. Často se na to nedá vůbec dívat, někde v půlce filmu mě z toho rozbolely oči. Zbytečná ztráta času. 0,5* za pána č. 5. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak bude vypadat Saw LXIV. Breathing Room je velmi lacině působící zástupce realityhororu (několik lidí je kdesi zavřeno, neví jak se tam dostali a proč tam jsou), který si opravdu neláme hlavu s logickým jednáním postav a s jejich psychologií. Přesto jsem celou dobu zvědavě čekal na konec, jak se to všechno vyvrbí. No vyvrbilo se to fakt podivně (palec dolů). Kdyby byl závěr povedenější, přihodil bych druhou hvězdu, ale takhle budu přísný. 30% ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Čo to je kurva za sračku? To je už plagiátorstvo legálne? Nejaký debílek videl prvýkrát v živote Saw a rozhodol sa natočiť takmer to isté s amatérskymi hercami a myslel si, že na tom zarobí? To si už ja môžem zobrať ošúchané kvádro od nejakého bezďáka, v hračkárstve kúpiť striekajúcu pištoľ a so svojím mobilom s prídavným foťákom začať točiť nového Kmotra. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nepanikařte, prostě to přečkáme !!" ;) Se stejnou větou jsem přistupoval k tomuto filmu mísícímu prvky hororu a reality show a byl jsem zvědav, jestli již poněkolikáté pouze vstoupím do stejné řeky, nebo se dočkám i něčeho nového v rámci žánru !! Na rozdíl od většiny velký kus vykrádání přežiju, a tak jsem byl vcelku spokojen, nejde o nijak světobornou záležitost, ale film mě dokázal udržet v napětí a očekávání až do konce, a minimálně finální rozuzlení, které však maličko obnažuje děravost scénáře, se mi zamlouvalo, byť jsem ho tušil již od začátku.. Mimochodem myslím, že Breathing Room připomíná spíš KR13, než Saw či Kostku. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama