poster

Babicovy dobroty (TV pořad)

Reality-TV / Rodinný

Česko, 2008, 30 min

Režie:

Zuzana Fialová
  • milka
    *

    Ty voe to je zase jeden povedenej nováckej pořad. Babica blábolí nesmysly, u kterých se nestačim divit ani já nekuchař a navíc mi přijde, že je pernamentně nalitej. Bohužel se na to nedá koukat ani jako na guilty pleasure pořad, je to prostě příšernost oproti které jsou Kluci v akci klenotem českých kuchařů(21.2.2009)

  • MaedhRos
    **

    "Začneme samozřejmě tím, že si zapálíme pánev," aneb jedno z mých největších televizních guilty pleasures. Gastrožumpa to sice je, ale Jirkova "postmoderní jakože kuchyně" v kombinaci s jeho verbální i manuální neohrabaností jsou tak nějak zhovadile zábavné. A že vařit se podle toho ne vždy dá? Na to sere pes, já se učím vařit od táty - a z babiččiny kuchařky...;-p(26.12.2011)

  • Fanucci
    **

    U kuchaře v kuchařském TV pořadu je důležité, aby dokázal nadchnout. Babica ovšem působí mimořádně arogantně a otráveně. Není mi cizí jeho přístup "vařím jednoduše, z dostupných surovin, pro obyčejné lidi". Rád bych ale viděl zápal, zájem, vřelost. Ne kyselý, arogantní ksicht Jirky Babici, který párkrát něco zachrchlá a tím pro něj prezentace pro diváka hasne. Zlatý Jamie Oliver!!!(10.3.2009)

  • Ev.D.
    odpad!

    Stačí mi vidět jeho ksicht v televizi a slyšet úvodní znělku jeho naprosto ,,úžasného" pořadu a jsemm naprosto znechucená. Mě teda sympaticky nepřipadá ani trochu a celkem divně mluví. A když už jde o vaření tak mi řekněte co je tohle za kuchařa? ,,No a když to nemáme tak místo toho dáme tohle, a když nemáme támhleto tak tam dáme tamto" ten toho asi fakt hodně uvaří.(28.12.2012)

  • Gilmour93
    *

    Všichni jste tady evidentně vedle, jak ta jedle.. Začneme receptem, je to levné a může si to uvařit každý z nás: "Jirkův dort". Suroviny: 2 rozesmáté oči, 2 dobře formované nohy, 2 nádoby plné mléka, 2 vejce, 1 banán a pekáč. Postup: Hluboce se podíváme do rozesmátých očí. Rozděláme dobře formované nohy a lehce masírujeme nádoby s mlékem, dokud se pekáč dobře nepromastí. Dostatečnost promaštění vyzkoušíme prstem a poté stáhneme z banánu slupku. Pomalu jej vložíme do pekáče a přikryjeme vejci. Dort je hotový, až banán změkne a dobře pustí šťávu. Když je pekáč ještě mastný, můžeme pečení opakovat, pokud máme po ruce další zralý banán, ale dbejte na to, aby dort nevykynul! Když nám chutnalo, můžeme pekáč pořádně vylízat a zároveň tak ušetřit za mytí nádobí... Tady přece vážení nejde o vaření, ale o sex! Jakým stylem cpe svými dlouhými prsty tu nádivku do kuřete, ten mužný chraplavý hlas, ty feromony naléhavější než červené feferonky z Chiapasu.. Hmm.., kdyby tak nebyl cítit potem i přes televizní obrazovku, asi bych si nadzvedl zástěru na barbecue a nechal se tím pižmo sálajícím kuchtíkem análně pokřtít..(6.5.2010)

  • - Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (Zdroj: ČSFD.cz)

  • - O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (Zdroj: ČSFD.cz)

  • - Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (Zdroj: ČSFD.cz)

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace