Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se říká: "Jirka Babica, kuchařská je prasnica." Jestli se takhle má vařit doma?! To je něco jako přečíst si recept na mimibazaru. Nechutné, na blití, trapné a občas taky život ohrožující. Nemůžu se na to dívat ani v rámci pobavení, protože to není ani sranda. Vegetu a bujón z lenosti si cpát přímo do žíly. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Vypadá jako typický český chlap,mluví jako typický český chlap a je naprosto nemožný. To mě napadne pokaždé,když s velice znuděným pohledem přepínám kanály a bohužel jsem se na tomto "umělci" zastavila. Netvrdím,že jsem ve vaření o něco lepší nebo horší než tenhle "dřevorubec" či co to robil předtím ale alespoň u toho vaření tak blbě nekecám. Jednou velkou záhadou mi je,zda někdy tento muž a nějáký jeho host se kterým obvykle vaří sní své porce,protože se nikdy co si pamatuji nestalo,že by něco snědl až je recept hotový - soudě podle jeho pupku asi zblajzne i porci hosta. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud mi všichni z mého okolí, kdož se pohybují ve světě žrádla, pánví a rozpálených ploten potvrdí, že je Babica kulinářský hovado, patrně na tom něco bude. Po zhlédnutí několika epizod však musím podotknout, že Babicovy dobroty jsou slušnou švandou i pro naprostého kuchařského laika. Ostatně, pokud do sebe potřebujete kopnout vyprošťováka, zajisté máte v dispozici devět dní, které jeho příprava zabere. Pořad nezaujme provedením, nezaujme Babicou, nezaujme jídlem a ona propagovaná "lidovost" je jen typickou nováckou snahou přivábit statisíce nešťastných lidiček. Trapný teleshopping už jen podtrhuje průšvih. Ten chlap je vocas. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů tohoto „Nováckého“ pořadu a musím souhlasit s většinou zdejších komentářů, že jeho kvalita je hodně mizerná. Nebudu se tu zbytečně rozepisovat o Babicovi, protože jsem od něj nikdy nic nejedl tudíž ani nemůžu hanit jeho kuchařské umění, ale některé jeho recepty se mi někdy zdály až nepoživatelné (ale tak každému chutná něco jiného). Jen jsem z „úžasem“ hleděl, že místo aby se naplno věnoval svým „skvělým“ receptům, dělá víc reklamu pánvičkám a hrncům (jak sám říká za hubičku), než aby pořádně ukázal postup. Navíc to sám ani většinou nedá do huby. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ty voe to je zase jeden povedenej nováckej pořad. Babica blábolí nesmysly, u kterých se nestačim divit ani já nekuchař a navíc mi přijde, že je pernamentně nalitej. Bohužel se na to nedá koukat ani jako na guilty pleasure pořad, je to prostě příšernost oproti které jsou Kluci v akci klenotem českých kuchařů ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama