Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

novoten 

všechny recenze uživatele

Logika byla dávno zapomenuta a spousta chyb je přítomna už tak nějak ze zvyku. A přesto nedokážu Final Break nějak zesměšňovat, protože celý seriál si zasloužil finále, které nebude diváka nutit k tomu, aby nenáviděl snad všechny hlavní postavy a přál si konec. Jakýkoli. Paradoxem pak je, že ačkoli spojení Michaela se Sárou stejně i po těch letech a nepřeberných zvratech pořád úžasně funguje, posledních pár minut regulérní závěrečné části bylo asi důstojnějším a nostalgičtějším rozloučením. A největší škoda je pak to, že se divák na konci pozastaví hlavně nad tím, jestli bylo po všech geniálních i překombinovaných plánech nutné všechno uzavřít právě takhle. Jak značí rozhodnutí seriál o pár let později zase oživit, tak očividně nebylo. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

(29.5.2009) no co,aj ked bolo klasicke ukoncenie serialu velmi sladke,podla mna bolo lepsie ako toto "bonusove" ukoncenie. ved uz boli vsetci raz vo vazeni tak musela byt aj sara no nie? davam 3, vzhladom na to ze sa to hodnoti ako samostatny film..inak serial 5* ... proste ziadny serial ma tak nedostal....ani 100x viac natahovany THE LOST,v ktorom je jedno ci jeden dva diely vynechate..(idem dopozerat aj ten) ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Jsem si ani nevšiml, že je to tu rozdělený, tak si dovolím ještě okomentovat tento finální díl. Vlastně, tady není moc co komentovat. Super a maximální doporučení. Pro mě je Prison Break první seriál, na kterým jsem byl opravdu závislý a zažíval jsem každý díl seriálovou extázi, tak mě musíte brát s nadhledem :-)))) ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Pocas totalneho "zhovadovania" serialu v druhej polovici stvrtej serie som sa modlil, aby bolo aspon zakoncenie dostojne, take, ake si vynikajuce prve dve serie zasluzia. A musim skonstatovat, ze sa mi to viacmenej splnilo. Skvela atmosfera z prvej serie sa sice uplne nevratila, no zaverecne dojimave sceny na mna zaposobili naplno. Velmi solidne zakoncenie mojho najoblubenejsieho serialu. ()

Xavi6 

všechny recenze uživatele

We are free now, finally, We are free! Tato slova jsem neslyšeli v celém seriálu a konečně jsme se jej dočkali. Je prostě paráda, že seriál začíná únikem bratrů, nyní vše končí únikem Sáry. Film to není nijak dokonalý, ale pro mě to je ukončení dlouhé ságy Prison Break a tak své hodnocení zvedám. Hodně nejasných věcí, jako jak to že už Sáru nestíhají, proč to Morrigan udělala, to se budem ještě dlouho ptát, ale hlavní je, že to všechno (skoro) dobře dopadlo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama