Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Dá se shrnout podobně jako třetí série jedním slovem: meh. Původní koncept byl jednak vydojen jak kozy sešlé čtyřicítky, jednak nemůže fungovat napasován na devadesát minut. Sprosťácký SPOILEROIDNÍ bonbonek na konec: Michaelův osud nemůže mít nijak zvláštní emocionální dopad, neb již víme, že bude plně nahrazen svým synem Michaelem. Asexuálnost vztahu Sára-Michael tedy zůstává, všichni jsou spokojeni a nikdo o nic nepřišel. Nesnáším, co se z tohohle seriálu stalo. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pokud by tvůrci pokračovali v zajetých kolejích čtvrté série i v té následující, bylo by to opravdu už přespříliš. A proto jsem poměrně rád, že tento úspěšný! seriál skončil. Final Break byl podobný jako poslední díly čtvrté série a to znamená, že nikterak neoslnil. Poslední dobou se seriál dokoukával spíše jen z povinnosti a s úctou k druhé a především první sérii. Tento závěrečný film se snažil být tím, čím byl Prison Break v legendární první sezóně, ale jak jsme se mohli přesvědčit, už to nefunguje tak, jak by mělo. Značné množství divných situací, rozháraný děj, poměrně uspěchaný závěr a že nechali zabít největšího borce mě taky zrovna nepotěšilo. Aspoň že vypekli naposled T-Baga, to se mi líbilo. Jsem rád, že jsem vydržel až do úplného konce a určitě nelituji hodiny strávené s tímto skvělým seriálem. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodně uspěchaný závěr po všech stránkách. Pochopitelně nebylo více prostoru, ale když už se do toho pustili, mohli si dát záležet alespoň na závěrečné pěti minutovce - ta pro mě nebyla nikterak emocionální, což je rozhodně škoda, jelikož jsem čekal podobný zážitek jako při posledních deseti minutách čtvrté série...Přesto ale těch pět minut je docela dobrých, a dávám trošku nadsazené čtyři hvězdy. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z toho co robilo Prison Break kvalitnym serialom zostalo len obsadenie (naschval nehovorim herecke kvality, pretoze tie az na par vynimiek hercom veru chybali aj v seriali) a minulost nasich hrdinov, na ktoru by bolo po poslednej casti 4 serie najlepsie zabudnut. The Final Break je priserny zlepenec snaziaci sa este vycicat co to zo studne, ktora sa uz davnejsie vysusila a na vysledku to poriadne vidiet...samostatnu pol* davam z nostalgickeho hladiska, pretoze Prison Break som sledoval velmi rad...1,5/5* ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No upřímně řečeno se pořád ptám Proč?? Proč tento snímek vlastně vzniknul?? Aby doplnil příběh Prison breaku, patrně ano, ale jakým způsobem, to už je dosti sporné. Absolutně bez nápadu, to co se děje ve Final Breaku jsme již viděli v minulých 4 sezónách, takže nevidím důvov proč se v tom ještě patlat. Hlavní kámen úrazuje je hrozně béčkové pojetí. Scofield všechno vymyslí během pěti minut, všichni jsou hrozní kamarádi na život a na smrt, tohle působí přinejmenším dost lacině. No Tancrediová si vyzkouší lapák asi na tři a půl dne, kde se jí stačilo stát vše co Scofieldovi za celou dobu pobytu ve vězení :) Dle mého názoru: Opravdu zbytečné druhé zakončení seriálu... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama