Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film zas tak veľa spoločného s originálnou peckou z 80´s nemá, ale napriek tomu som sa veľmi dobre bavil. Vražedná zbraň O.K., zabitia tiež, vrah takisto, na kočky sa po celý čas skvelo pozeralo, nakrútené je to solídne, a raz som sa aj pekne zľakol. Je to typický slasher, ktorý môžem vždy a všade. Problém mám trošku s finále, ktoré na originál nemá ani náhodou, takisto identita vraha a jeho dôvody mohli byť riešené lepšie. Napriek všetkému som sa veľmi dobre bavil, a film považujem za jeden z dobrých nových slasherov. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již několikrát viděný scénář, ale pořád pěkně lákavé zboží. Hlavně pak v případě, že se potencionálními oběťmi mají stát docela pěkné holky, které bez make upu nedají ani ránu, jejich dekolty jsou nabité k prasknutí a hlavně jsou věčně nadržené. Bez tohohle si už pomalu ani nedokážu většinu amerických filmů představit. Atmosféra filmu zde nemá žádné výrazně děsivé tempo, při kterém se vám budou svírat půlky, protože mezi jednotlivými vraždami je děj vždycky vyplněn, nějakou tou humornější částí. No humornější jak pro koho. Bohužel opravdu nezapomenutelných scén je zde poskrovnu a místy je děj zbytečně moc natahován. Tím pádem se divák začne často i nudit, což je špatně. Přiznám se však, že závěr mě docela zklamal. 5/10 ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další teenagerovská vybíjená ve stylu Tajemství loňského léta nebo Černých Vánoc, jen zase o třídu horší. Opět jsou tu všechny herečky krásné, nadržené (jak to ty západní země dělají?) a do jedné chtějí pochcípat, protože jejich chování a myšlení o to vyloženě škemrají. Zaměření na mladší publikum je očividné, vraždy jsou víceméně jednotvárné, a postavy nahazují hlášky i v té nejnevhodnější situaci, třeba při nálezu shnilé mrtvoly. Abych furt jen nekritizoval: úvodní seznamovací sekvence, kdy se kamera dostane do všech koutů domu bez jediného střihu, byla fajn, a ta vražda s flaškou v hubě taky. Pokud vám ale není 15 let, doporučuju vám originál z roku 1983, protože tenhle naprosto zbytečný remake (společného mají pouze jedno tajemství a dívčí kolej) mu nesahá ani po krvavý loket. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Ano, bola to taka obrovska chuj*vina, az chce jeden plakat, ale cert to vem, pretoze ja som sa kralovsky bavila a navyse to nepovazujem za hodnotitelne, co sa tyka filmoveho umenia, kedze je to len popcornova jednohubka s jedinym ucelom, a to zabavit a zarobit :). Vacsinou som sa teda bavila na nelogickostiach, ale aj to mas svoje caro a ja tieto vyvrazdovaky proste zeriem :D Banda rozmaznanych deticiek sa rozhodne vystrelit z jedneho "kamarata", zart nevyjde a zrazu sa z neho stane skutocna vrazda. To je pribeh, co? :D No ale musim povedat par veci... Jessica bola famozna, chladnejsiu, vypocitavejsiu, presvecivejsiu a demagogickejsiu bitch najdete naozaj len lupou... Priposrata Ellie vystupovala ako dementka bez nazoru a herecky vykon Rumer Willis to este podtrhol. Bolo to naozaj nieco priserne, skoda ze sa Rumer podala viac na tatka ako na mamicku... No co viac dodat, tento film obsahuje sex, nasilie, paradne vyvrazdovacky, humor (fakt som sa bavila), krasne umele babiky s umelymi kozami, nagelovanych cukrikov s vypracovanymi svalmi a este nieco navyse, badass Mrs. Crenshaw: "You stay the fuck away from my girls!" Yeaaaaaah :D ()

Sysel_CZ odpad!

všechny recenze uživatele

U některých věcí by mě ani nenapadlo, že jdou natočit, a od hvězdičky k odpadu to chtělo jen jednu bábu s brokovnicí. Nicméně tímto připíjím na nejdementnější a nejmíň strašidelný slasher všech dob, ve kterém snad nenajdete jedinou věc, nad kterou od začátku do konce aspoň jednou nezůstane rozum stát. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Dívčí kolej se v tomto filmu jmenuje Rosman, což je příjmení producenta tohoto filmu. (Pumiiix)
  • Při scéně, kdy Cassidy (Briana Evigan) spadne do šachty, je na zdi vytesáno: "Théta Pí musí zemřít"; ale v traileru je napsáno: "Jste na řadě." (Honza95)
  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)

Reklama

Reklama