Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Horác 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem se na to nikdy nevydržel dívat, jak mi bylo trapně za ty účinkující. Ale na druhý straně si říkám, není to vlastně vrchol dokonalosti toho formátu, který má ztrapnění účinkujících přímo za úkol? No, ale jako experta mě tu neplatěj, takže nebudu házet perly a ohodnotím jako divák. Je tu nějakej blicí smajlík? ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Kvalita dílů byla proměnlivá, ale když si člověk vybere pár těch, kde byli fakt exoti, tak se pobaví kvalitně. Namátkou mě napadá třeba díl s Kamarádem Kudrnáčem, který působil jako od Andyho Kaufmanna, nebo ten s Tygřím spárem. Do toho Trávníček jel oplzlý fóry a Sabina byla ňuňu. Občas je něco k dohledání na YouTube, doporučuju. ()

Reklama

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Sračkoidný výplod, ktorým nás tv nova bombardovala v rokoch 1998-2005 sa pohybuje hlboko pod hranicou dobrého vkusu . Zo sledovania imbecilov, ktorí sa nechutne pitvoria, šaškujú a krútia ako keby mali v bruchu hordu pásomníc je vám normálne na zvracanie a chytáte sa za hlavu pri pocite ako hlboko môžu ľudia klesnúť aby sa ukázali v TV. Pokusy o spev mimo rytmus, bez tóniny. Nič viac než len obyčajné hulákanie. Doporučujem pozrieť si videá od CaryMaryFucka na Youtube. Ale len na vlastné nebezpečie. ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat "Česko hledá antitalent". Vystupují tady naprostí zpěváčtí diletanti a dostávají za své výkony známky ze soucitu. Porota má k dispozici sedm stupňu hodnocení a dlouho jsem neviděl, že by někdo použil něco horšího než trojku. Tolik k věrohodnosti. Stejnou metodu pozitivního hodnocení zpěváků ze soucitu aplikují také v Caruso show. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Přitroublý rádoby bonviván Pavel Trávníček poněkud nezvládl přechod od mladistvého prince ke zralé dospělosti. I stalo se jednoho dne, že se chopil příležitosti moderátora a oblažil nás svým světáctvím a křečovitým vtipem v televizní pěvecké soutěži, která o pár let předběhla světový úspěch Superstar. Navíc se mu dostávalo duchapřítomné podpory princezny Sabinky. Problém byl v tom, že na rozdíl od Superstar zde nebyli včas odděleni finalisté od hvězdné pěchoty a porota byla ve svých soudech moc přející a sentimentální. Zkrátka najít vhodné synonymum pro výraz "Stálo to za hovno!" byl po 6 let existence pořadu neřešitelný úkol. Zůstává s podivem, že tento pořad měl ve své době pravidelně 1,5milionu diváků. Holt v časech, kdy měla Nova 50% sledovanost, mohla vysílat asi opravdu cokoli a lidi by na to stejně koukali. Jeden ze symbolů české televizní zábavy konce milénia. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno