Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsem se na to jako malý díval. ___ S odstupem času jsem to viděl znovu. Totální vrchol nezábavy, trapnosti, nevkusu, klasického vyzdvihování průměrnosti, resp. podprůměrnosti v oblasti, která jde tzv. každému (zpěv, tanec, podobně jako komentování fotbalu, politiky, ekonomiky), nedostatku soudnosti, zesměšňování a vše korunované moudry Pavla Trávníčka a bystrostí Sabiny Laurinové. ___ Nedostatek programů v 90. letech a tím i malý (špatný) výběr a ochota ke kvalitě. A přesto koláče sledovanosti plné mrvy a kejdy Nova pekla, peče a bude péct. A diváci bez chuti a čichu ještě v době osmé reklamy poděkují, zašlou hlas na TýTý a zeptají se kolik dílu má nekonečný seriál Ulice. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Once upon a time aneb v jazyce českém bylo nebylo, kdesi v minulosti, když jsem ještě neuměl řešit rovnice o dvou neznámých a celý svět viděl v růžových brejličkách, jsem tento „pořad" sledoval a celé mi to připadalo jako docela férová zábava, ale jak plyne čas a člověk s ním, říkám si, jak mohlo vůbec nějaké televizi, ať už komerční či veřejnoprávní, projít vysílání takového výplachu mozku? Mrkněte na toto, toto, toto a toto, ať pochopíte, co všechno je člověk schopný ze sebe vyblít, aby si užil svých pět vteřin slávy... Ale protože je to sledování lidské trapnosti, nestoudnosti a demence taková švanda, udělím Řád zlaté hvězdičky jedné! (autorovi CaryMaryFuck patří můj obrovský dík, že měl tu sílu to nahrát, a zaznamenat tak pro další generace jako odstrašující případ) ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč Nova DO-RE-MI zrušila, protože se jedná(lo) o jeden z nejzábavnějších pořadů, který kdy vysílala.Ikdyž zábavným asi jinak, než bylo zamýšleno.Ožralecké Trávničkovi verze slavných písniček, pérotopořící a po lobotomii mluvící Laurinová, spousta porotců, kteří ani nevěděli co tam dělají, obrovský počet sjetých rádoby spěváků - dementů z ulice a.....................SLÁVEK BOURA!...na to se prostě nedá zapomenout.Ta jedna hvězda za Slávka na LSD a tuposti všech zúčastněných...jinak jde samozřejmě o odpad, který bych ale klidně zase sledoval na televizi (aspoň bych ji jednou za týden vůbec zapl). http://www.youtube.com/watch?v=fAQjTheTRHc ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Naprostý výmaz, všichni, co tam kdy účinkovali, hlavně Trávníček a Slávek Boura, museli jet v ultratvrdých drogách, chlastu, fetiši, voodoo a podobně. Jen kombinace výše zmíněných a pořádného doušku čističe skla mohla způsobit to psycho, ten bezbřehý surrealismus, tu jízdu, která se v DO-RE-MI děla! To už nikdy nikdo nepřekoná. Nejzábavnější pořad historie televize, dodnes brečím smíchy, když si to na Youtube připomínám! Naprostý , dokonalý a totální kult! ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Fascinuje mě, jak čím je pořad starší, tím se snižuje hodnocení až na odpadní hranici... Smutné. Pořad byl ve své době TOP věc, na kterou se lidé dokonce těšili.. Moderátoři byli hvězdy! Rozhodně si to zaslouží minimálně průměrné hodnocení i v dnešní době, jelikož to, co běží v TV nyní (Xtá soutěž o nej zpěváka, či trapné reality show, či dokonce pořad o vaření, kde lidi vařit neumí a šmejdí si po bytech a domácnostech...) to je pravý ODPAD... :* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno