Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (294)

Tereza3 

všechny recenze uživatele

Po vystoupení šedesátipětileté Miládky s písní "Jeníčku těš se, Mařenko načpak?", u kterého jste si chtěli z uší vytáhnout kladívko, třmínek i kovadlinku a rozemlít je na prášek, abyste už nikdy nic podobného neslyšeli, se porotci shodnou v hodnocení na 6 bodech ze 7 s tím, že paní Miládka do toho dala srdíčko, krásně se pohupovala do rytmu a pěkně se usmívala. Jedna hvězda za lehce nadřazený pocit z toho, že podle těchto měřítek bych mohla se svým zpěvem vyhrát i America’s, Britain’s, Australia’s a nevím kdo ještě Got Talent. ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem se na to nikdy nevydržel dívat, jak mi bylo trapně za ty účinkující. Ale na druhý straně si říkám, není to vlastně vrchol dokonalosti toho formátu, který má ztrapnění účinkujících přímo za úkol? No, ale jako experta mě tu neplatěj, takže nebudu házet perly a ohodnotím jako divák. Je tu nějakej blicí smajlík? ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pořad si pamatuji hlavně ze svého dětství. Párkrát jsem si ho však zopakoval i jako starší, když ho TV Nova vysílala v nočních hodinách. Schéma pořadu je jednoduché. Na ulici se posbírá pár feťáků, alkoholiků, či bezdomovců, kteří se přemluví k zazpívání. Někdy se sejde vhodná hvězdná konstalace a do studia zavítá i člověk, který splňuje všechny 3 aspekty najednou. Jakási umělecká porota je potom hodnotí. Myslím si, že pořad už někdy viděl snad každý. Občas zavítá zajímavý porodce. Rozhodně se mi pořad zamlouval více než všechno to hledání superstar či talentů v netalentovaných lidech. Pěkné 2*. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Pořad sice hrozný, trapný a zbytečný. Ale jeden díl byl výjimečně dobrý, ten s kudrnáčem. IND (invalidní důchodce) Václav Pergl tam se svým kamarádem kudrnáčem (pan Krupka) zpívají. Samozřejmě, že zpívají příšerně. Kvůli tomu tam také byli. Ale jejich výstup je jedinečný. Jsou to hrdinové z Varnsdorfu. 40% hvězdiček dávám právě jen kvůli nim. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Půl hvězdy za Sabinu, protože ona byla v tý době asi to nejerotičtější co se na obrazovce mohlo objevit. A půl hvězdy za ty všechny degenerovaný vystoupení pacientů, u kterých sice nechápavě kroutím hlavou, ale nasměju se dost. Extrémní obludárium labilních jedinců ... výstižněji tento pořad popsat asi nejde :-) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama