Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vlezlej Trávniček a zpěváci bez špetky soudnosti. Tenhle pořad snad ani nemohl vzniknout v produkci jiné televize, než je Nova. Ta si totiž velmi libuje v produkci pořadů, které pravidelně balancují na prahu jedné hvězdy a klasického televizního odpadu. Přesto dávám jednu hvězdu, protože když si zadáte do youtube hledat "doremi", tak vám vyjede hned několik "nejlepších" vystoupení, u kterých se minimálně jednou zasmějete. ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Že já zpívám fakt na hovno, ale to, co občas přišlo do televize... Je to šílená sračka, ale na youtube je možné sehnat dvě videa, která tenhle pořad zvedají do nebeských výšin. Jmenují se "Idiotskej pár bez soudnosti" a "Pergl a Kudrnáč". Kdo tohle neviděl, tak neví co je prdel a neví, co za hovada žije v téhle zemi. Prvních pět shlédnutí těchto scének jsem brečel smíchy. 5% (za tyhle trotly) ()

Reklama

Koprska 

všechny recenze uživatele

Fascinuje mě, jak čím je pořad starší, tím se snižuje hodnocení až na odpadní hranici... Smutné. Pořad byl ve své době TOP věc, na kterou se lidé dokonce těšili.. Moderátoři byli hvězdy! Rozhodně si to zaslouží minimálně průměrné hodnocení i v dnešní době, jelikož to, co běží v TV nyní (Xtá soutěž o nej zpěváka, či trapné reality show, či dokonce pořad o vaření, kde lidi vařit neumí a šmejdí si po bytech a domácnostech...) to je pravý ODPAD... :* ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem se na to nikdy nevydržel dívat, jak mi bylo trapně za ty účinkující. Ale na druhý straně si říkám, není to vlastně vrchol dokonalosti toho formátu, který má ztrapnění účinkujících přímo za úkol? No, ale jako experta mě tu neplatěj, takže nebudu házet perly a ohodnotím jako divák. Je tu nějakej blicí smajlík? ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hnusný zážitek. Někdo z produkce Novy si vzpomněl na bolševiský pořad Hledáme nové talenty a v 90. letech stále ještě nebylo dost skillů udělat z tohoto žánru nynější Superstar a všechny ty otravný Talenty. Trávníček se Sabinou byli hrozní (kreténi), krepáková výzdoba studia ještě horší, porotci nekompetentní a výkony zpěváků vpravdě ohavný. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama