Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak si mohl Vladimír Železný někdy stěžovat na to, že ostatní televize kopírují TV Nova. Tento pořad je jen vykrádačkou Caruso Show z Primy. Jediný rozdíl spočívá v počtu porotců a bodovém ohodnocení. Velké poděkování ale zaslouží CaryMaryFuck, který na YouTube nahrává ta nejpříšernější vystoupení "zpěváků z ulice", čímž znovu vyplouvá na povrch to, co (ne)mělo být zapomenuto. (454.) ()

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

Příšernost, ve které exhibovaly různé kreatury snažící se o zpěv. Zbytečná porota, která nadržovala důchodcům a menšinám. Korunu tomu všemu nasazoval svým zpěvem Pavel "Popelka" Trávníček. U CaryMaryFuckových videí se pochopitelně také řežu smíchy, jenže tenhle pořad byl bohužel myšlen zcela vážně. Takže odpad. ()

Reklama

acn odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka zrůdnosti, imbecility a naprosté zdegenerovanosti některých jedinců českého národa, uváděná pernamentně najebaným princem za zvuku jakýchsi epických monotónních tónů. Znásilnění některých velikánů ( Werich.. ) v přímém přenosu, podpořené potleskem vymazaných mozků. Chci poznat toho,kdo viděl všechny díly tohoto panoptika hrůzy. Předpokládám však,že toto by nezvádl ani Superman, natož obyčejný smrtelník. Zvláště vydatná jsou sóla prince a některé naprosto nepopsatelné výstupy, například teplouška Hranáče, milovník Míšánka Davida popíjejíc kolu ( sice mimo rytmus,ale hlavně že mám kolu ne? ) či další ze sekce "Kings of Okena and Chlast". ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Přitroublý rádoby bonviván Pavel Trávníček poněkud nezvládl přechod od mladistvého prince ke zralé dospělosti. I stalo se jednoho dne, že se chopil příležitosti moderátora a oblažil nás svým světáctvím a křečovitým vtipem v televizní pěvecké soutěži, která o pár let předběhla světový úspěch Superstar. Navíc se mu dostávalo duchapřítomné podpory princezny Sabinky. Problém byl v tom, že na rozdíl od Superstar zde nebyli včas odděleni finalisté od hvězdné pěchoty a porota byla ve svých soudech moc přející a sentimentální. Zkrátka najít vhodné synonymum pro výraz "Stálo to za hovno!" byl po 6 let existence pořadu neřešitelný úkol. Zůstává s podivem, že tento pořad měl ve své době pravidelně 1,5milionu diváků. Holt v časech, kdy měla Nova 50% sledovanost, mohla vysílat asi opravdu cokoli a lidi by na to stejně koukali. Jeden ze symbolů české televizní zábavy konce milénia. ()

Cooller odpad!

všechny recenze uživatele

citově zaujaté, nevkusné, neprofesionální, nudné... takhle a více slovy bych to mohl popsat a každý by bez napovědy pochopil že se jedná právě o DO-RE-MI.... ale sabinka tyhle roky byla "prcatelna" což jak je u mě znamo bych ji měl dat asi 5* co?... ne žertuju tady udělam vyjimku... odpad a sakra že velkej ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama