Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (294)

beerlover 

všechny recenze uživatele

Pořad jako takový má nulovou hodnotu. Za to ale některé výplody, které během vysílání vznikly, jsou k nezaplacení. Věčně ožralej Trávníček, nadržení důchodci, kteří by nejradši svezli Laurinovou místo zpěvu na klobáse a hlavně retardi, kteří nepochopili, že soutěž je o zpěvu a ne o tom, udělat ze sebe většího trotla než byl ten přede mnou. ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Strašný pořad, ale jednu hvězdičku dávám za to, že u některých dílů jsem se královsky pobavil a zasmál víc než u leckteré komedie. Někteří účinkující a asi i štáb neměli absolutně žádnou soudnost a jen touha vidět další "nezpěváky a exoty" v akci mě držela u obrazovky. Pro pobavení dobrý pořad, jen záměr tvůrců byl asi jiný. :) ()

Reklama

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Přitroublý rádoby bonviván Pavel Trávníček poněkud nezvládl přechod od mladistvého prince ke zralé dospělosti. I stalo se jednoho dne, že se chopil příležitosti moderátora a oblažil nás svým světáctvím a křečovitým vtipem v televizní pěvecké soutěži, která o pár let předběhla světový úspěch Superstar. Navíc se mu dostávalo duchapřítomné podpory princezny Sabinky. Problém byl v tom, že na rozdíl od Superstar zde nebyli včas odděleni finalisté od hvězdné pěchoty a porota byla ve svých soudech moc přející a sentimentální. Zkrátka najít vhodné synonymum pro výraz "Stálo to za hovno!" byl po 6 let existence pořadu neřešitelný úkol. Zůstává s podivem, že tento pořad měl ve své době pravidelně 1,5milionu diváků. Holt v časech, kdy měla Nova 50% sledovanost, mohla vysílat asi opravdu cokoli a lidi by na to stejně koukali. Jeden ze symbolů české televizní zábavy konce milénia. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Niektorí ľudia za cenu toho, že budú v televízii sú ochotní zo seba urobiť úplnych volov. Zopár takým sa to podarilo práve v tejto hudobno-súťažnej show. Pretože nie každý má dar od Boha spievať. Lenže veľa jedincov si to nedokáže uvedomiť. Počúvať spevácke výkony niektorých súťažiacich už nebolo ani zábavné, ale skôr až trapné. Avšak aj to patrí do podobného typu relácie. Jednoduchá zábava, pre jednoduchých televíznych divákov. Zostarnutý princ Pavel Trávniček a šťavajzna Sabina Laurinová sa na moderovanie "DO-RE-MI" dobre hodili. ** ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vlezlej Trávniček a zpěváci bez špetky soudnosti. Tenhle pořad snad ani nemohl vzniknout v produkci jiné televize, než je Nova. Ta si totiž velmi libuje v produkci pořadů, které pravidelně balancují na prahu jedné hvězdy a klasického televizního odpadu. Přesto dávám jednu hvězdu, protože když si zadáte do youtube hledat "doremi", tak vám vyjede hned několik "nejlepších" vystoupení, u kterých se minimálně jednou zasmějete. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama