Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Na to jak viditelný potenciál ukázaly Sosky po vypuštění American Mary, See No Evil 2 mělo zůstat navždy pohřbené pod zemí. Nevím, zda by to dopadlo líp, kdyby se natáčelo pod taktovkou jiného režiséra, ale ani mě to nezajímá. Tohle je prostě jedna velká klišé pohroma s abnormálním množstvím debilních postav a ještě debilnějšího chování. Ale film, ve kterém ve flashbacku příjde záporák o levé oko a v následující scéně má zalepené oko pravé a takhle se to v každé scéně střídá pořád dokola, to snad ani nemá cenu víc komentovat. To byla prostě muka. Ale moje. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Glen prikývol na pretiahnutie celkom solídnej 1ky a takto jej zhybridoval bráchu. Tie úvodné preventívne prestrihy do "drinky sex" sračiek fungujú pre PG dorast kôli tržbám no neinovatívny Mr Goodnight by sa mal usadiť v garáži a googliť nápady. Konkurenciu má totiž nekonečnú a dúfam, že Sosky si to uvedomia ešte pred ďalším úderom. V režijnej práci ale majú moje požehnanie. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokud jednička měla koule, tak z dvojky zůstala vykastrovaná čubka. Dosadit na režisérská křesla dvě ségry, co na sebe upozornily psychárnou American Mary, se ukázala jako kurevsky špatná volba. Holky nejspíš jely podle školní příručky "Jak unudit filmového diváka k smrti", protože tolik klišoidní vaty jsem ve slasheru už dlouho neviděl. Jakob se skoro až se švýcarskou přesností objeví vždycky tam, kde se objevovali zabijáci už v sedmdesátkách - za vašimi zády. Takže nezapalovat sirky, neschovávat se na hajzlu, a hlavně (!) necouvat o několik kroků zpět bez ohlížení se. Co ale na moderním vyvražďováku vážně nasere, je naprostá absence brutálnějších mordů a koziček, obzvlášť v seskupení takových kočiček. Nemá cenu se dál rozepisovat, tohle se prostě nepovedlo. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, což bych měl asi napravit, jelikož to podle recenzí vypadá, že je lepší, avšak tenhle film mě vůbec nenatchnul. Klišoidní příběh a záběry, kdyby aspoň tady bylo nějaké nadpřirozené zlo, tak to ten film minimálně o hvězdu zlepší, ale tohle je těžký podprůměr, no alespoň zde byla fajn romantika. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Neviem aký zmysel má rozvíjať práve See No Evil do série, keďže už jednotka nemala veľký úspech a navyše sa jednalo o podpriemerný kúsok, na ktorý si po tých ôsmich rokoch už nikto nespomenie. Každopádne teraz tu máme dvojku, ktorá klesá takmer až na samé dno. V slasheri rozhodne nehľadám prepracovaný príbeh, nebodaj akékoľvek scenáristické kvality, úplne stačí pokiaľ sprostredkuje napätú krvavú jazdu. See No Evil 2 má však problém aj s tým. Gore tu nie je nijako výrazné, vraždy sú úplne bez nápadu, ale najviac irituje demencia celého námetu, spoločne s tými najotravnejšími postavami aké som v horore videl (vedie neskutočne otravná Karharine Isabelle! a jej pokus o šukačku s mŕtvolou v márnici). Keby ich všetkých zakillovali do 10 minút vôbec by som sa na ten film nehneval, ale v tejto retardovanej spoločnosti bez akéhokoľvek pudu sebazáchovy tráviť hodinu a pol bolo doslovne utrpením. To, že toto pokračovanie bude absolútna zbytočnosť som síce tušil už vopred. No, že to bude až tak nehorázne blbá zbytočnosť by som netipoval! Prostredie nemocnice síce dalo na pár sekúnd spomenúť na vyčíňanie Michael Meyersa v Halloween II, ale to je tak všetko. Takto to jednoducho dopadne, keď horor točia dve sestry. CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)
  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)

Reklama

Reklama