Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Na další vyvražďovačku s Kanem jsem se docela těšil a rozhodně nejsem zklamán. Film příjemně odsejpá a překvapivě v sobě nemá příliš nudných pasáží. Najde se tu i pár slušných gore scén, avšak je třeba říct, že od Soska Sisters jsem teda čekal víc krve, řezání a mučení. Nejvíc mě bavila přehrávající Katharine Isabelle, jejíž postava byla krásně perverzní a ujetá, v tomhle podání je Katharine prostě neodolatelná. Po celou dobu jsem byl víceméně spokojený s tím, co mi bylo servírováno a bavil jsem se, jenže pak přišel závěr, který mé spokojenosti uštědřil pořádný kopanec do koulí. Pořád nedokážu pochopit, co to sakra mělo znamenat?! Takhle odfláknutý konec jsem po solidním průběhu opravdu nečekal, a proto musím jít s hodnocením o jednu hvězdičku dolů, než jsem původně zamýšlel. I tak ale doufám, že se na to Kane nevykašle a alespoň ještě jednou ho uvidíme lámat kosti, prorážet dveře a vydloubávat oči z důlků. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„See No Evil 2“ není slasher, který by zásadně zasáhl do žánru a něco nového přinesl. Je to horor, který hraje s tím, co má a nesnaží se o něco víc. Je to vyvražďování a unikání, což je podáno přesně v takové formě, jak očekáváte a chcete. Jako bonus k tomu máte celkem snesitelné postavy. Musím ale říct, že to gore mě přece jen trochu zklamalo, protože jsem od sester čekal trochu více. Film jako celek ale docela obstál a já jsem si ho docela užil. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalší očakávaný tohtoročný horor, ktorý (ako to už býva) nedopadol podľa mojich predstáv. Prostredie o polovicu menej zaujímavé, postavy o polovicu menej sympatické, vraždy o polovicu menej brutálnejšie. Vlastne úplne všetko je tu podľa mňa o polovicu horšie v porovnaní s prvou časťou. Zabijak dobrý a neľútostivý ako vždy, len tá jeho mamča mi chýbala, mohla ožiť aj ona, možno by o bolo zaujímavejšie. A tak sa naháňajú po špitáli, no, nebolo to už ono. Padlo to len do priemernej vyvražďovačky, ktorých je teda neúrekom a na ktorú si už ani nikto o pár dní nespomenie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Amy je študentkou medicíny, ktorá praxuje v márnici. Po skončení služby by veľmi rada oslávila svoje narodeniny. Plán plný zábavy narúša dovoz tela Jacoba Goodnighta, brutálneho sériového vraha. Nakoľko je zábava v nedohľadne, priatelia jej pripravia prekvapenie priamo v práci. Tá sa však po krátkej chvíli mení v krutý boj o život. Jacob sa preberá zo "záhrobia" a pokračuje vo svojom krviprelievaní. Kvalita slasher snímkov sa pozná podľa prevedenia gore, originality mordovačiek či násilia. Toto je "Alpha a Omega" tohto subžánru. Tušil som, že je niečo zlé hneď od začiatku, keďže sa režisér neustále vracal k záberom z prvej časti. Neviem čo si od toho sľuboval, ale v dvojke neuvidíte okrem pribúdania mŕtvol či neustáleho jačania a pobehovania po chodbách nemocnice takmer absolútne nič (či škrtenie mám pokladať za niečo výnimočné?). Mne osobne sa jednotka páčila, no za tento výtvor by si "Simpsonovci" zaslúžil pár faciek. Nech si o mne každí myslí čo chce (!!), ale toto je zabitý potenciál pokračovania príbehu o zabijakovi s hnusným ksichtom. Pochmúrne prostredie, občasná atmosféra sú taktiež nenávratne v prdeli. Ale viete čo pribudlo?! Emocionálny prvok, v podobe dvoch súrodencov ktorý si ešte aj v čase prenasledovania vraha za chrbtom vykrikujú svoj "narušený" vzťah. Väčší pocit zadosťučinenia fanúšika hororu by divák dosiahol pri sledovaní "30 prípadov majora Zemana". Už sa teším na tie komentáre, aká že to vymakaná pecka spatrila svetlo sveta. "See no Evil 2" je prepadák jak "Nuda v Brne" - 30%. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Zase dojebanej překlad "nevidím zlo má smysl v tom dovětku... neslyším zlo. Takže tenhle měl nejspíš zbýrat uši! Někdo se tu moc koukal na michaela Maerse.. ale ani ten by se bez hlavy nedokázal vrátit spět.. blbost na druhou, otřesnými hereckými výkony... spíš komedie z brutálními výjevy... z pár gore... fakt nuda ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)
  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)

Reklama

Reklama