Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Klasika, 50 minut tance a deset minut děje by bohatě stačilo. Jenže, producenti chtějí celovečerák, tak se cucá z prstu děj i dialogy a vy nevíte, zda se máte smát nebo držet za hlavu. Navíc Chu neumí vůbec pracovat s emocema, takže jediná fungující scéna je "reunion," naopak závěr je horší než potřetí zalitý lógr. Je jedno kolik tanečníků, kamer, efektů a beatů na scéně máte, když to nemá srdce - a tom by měl ten tanec být, ne? Takže nejzásadnější poselství filmu je; nekaž vodu, když lemtáš víno. 70 minut koukat na to, jak ti co by měli tančit, se snaží hrát, je celkem vyčerpávající a těch 40 "akčních" minut není natolik dobrých, aby se na to dalo zapomenout. Prostě, musí se dát dohromady, stát za svými sny a vyhrát spoustu soubojů, aby byli ti nejlepší - i takhle to zní líp, než jaké to ve skutečnosti je... 30% ()

Bety88 

všechny recenze uživatele

Ano vážení přítelé, Step up 3D je velmi naivní a prostoduchý film, kde to chvílemi vypadá, že tanec je jediným pohonem amerického národa a každý správný američan tančí. Ale na druhou stranu, ty tanečmí sekvence jsou prostě skvělé, takže proč ne. Jako přiznivec tanečních soutěží a filmů ráda nadhodnotím. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Kdo by řekl, že jedno z nejlepších využití 3D bude mít pravě tenhle taneční flák. Žádné samoúčelné házení věcí do publika, ale v celku originální smršť "cool" vychytávek, které se umějí prodat jako "normální" součást tohoto tanečního nadsvěta v nové dimenzi. Let's dance 3 je opravdu energický snímek, ve kterém všichni ti dokonale vypulírovaní lidé s umělými problémy představují opravdové mistry svého řemesla a pod vlivem výborně slazené choreografie předvádějí vskutku prvotřídní taneční vystoupení jako by z oka vypadlo jakémukoliv potem nasáklého videoklipu z MTV. Jon Chu umí skloubit dohromady cool videoklipovost a poctivou filmařinu, kterou tahá až na hranu třetího rozměru a v celku jeho podívaná odsípá, má grády a ke konci její repro bubnuje tak, že až zapomínáte, že se díváte na film. K tomu soundtrack, který slýcháte každý den v rádiu na Evropě 2 a je jasné, že se vám nic nebude snažit vymluvit, že byste si tuhle prvoplánovou zábavu mohli užít. Jenže ono to má takový háček a tím je lobotomický scénář, jenž ze všech postav dělá ploché figurky, které nemají vlastní hlavu a bezdůvodně jednají i proti své vlastní vůli. Celý příběh je vlastně tak nulový, že až zamrzí, že tam je. Nahradit půlhodinku žvatlací vaty dalšími tanečními peckami a určitě by byli šťastni nejen obyčejní diváci. Fakt, že se ve filmu nic neděje i přes to, že hrdinové řeší neustále své problémy, v tomhle případě nehorázně brzdí tuhle "dance experience", jejíž hodnocení mohlo být klidně vyhnáno i výše. Z toho, jak jsou všichni samoúčelně cool, se až zoufale kazí zuby. Let's dance 3 je i přes to více než uspokojujícím filmem pro cílové publikum a mě samotného překvapuje, jak moc jsem si ho užil. Ale když nad tím tak přemýšlím, bez 3D by to už nebylo ono. 65% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak stala sa mi taka divna vec, aka sa mi casto v Nemecku nestava. Idem do kina na Let´s Dance 3D a hovorim slecne pokladnicke: ,,prosim si jeden listok na Let´s Dance Drei". Ona sa po mne diva, ci som nepadol z mesiaca a pyta sa ma este raz na nazov filmu, samozrejme, ze som zopakoval este hlasnejsie Let´s Dance Drei. A kedze sa stale divala divne, zacalo mi nieco zapalovat, ze s tym nazvom nieco nesedi. No jasneee. Nasi Cesko Slovenski distrubutori sa rozhodli ponechat premeneny anglicky nazov zo Step Up na iny anglicky nazov Let´s Dance a mne to doslo az po chvili, ze v Nemecku film zostal pod originalnym nazvom Step Up, tak som jej to vysvetlil, preco som to nazval Let´s Dance, ale bola to trosku trapna situacia, kedze za mnou stali ludia na kupu listkov a pocuvali ma, ale teraz konecne nieco k filmu. Preco az 4 *? Vlastne sam nechapem, preco som dal jednotke 3*, ale mozno som bol ovplyvneny negativnymi hodnoteniami na CSFD a tomu som sa v tomto pripade chcel vyhnut. Mne je jasne, ze scenar je o nicom, ale tento film nie je o scenari, ale predovsetkym o roznych tanecnych choreografiach, tzv krkolomnych tancoch, ktore keby som sa pokusil napodobnit, tak by som skoncil asi niekde v nemocnici a preto sa mi tieto tanecne kreacie celkom pacili. Nie som fanusik hip hopovej hudby, ale v tomto filme mi ani nevadila a najviac sa mi pacil tanec vo vode, dalej napodobenina Freda Astaira na ulici alebo aj zaverecny finalny tanec so svetelnou show vsetko zabalene v 3D a THX zvukom, takze bol som spokojny. Samozrejme uplne chapem aj nizke hodnotenia, toto nie je film pre kazdeho a uz vobec nie pre niekoho, kto neznasa hip hop, tanec je mu totalne ukradnuty a naopak na scenari mu velmi zalezi... 14.09.2010 ________ Rick Malambri - (Luke) +++ Adam G. Sevani - (Moose) +++ Sharni Vinson - (Natalie) +++ Alyson Stoner - (Camille) +++ Keith Stallworth - (Jacob) +++ Kendra Andrews - (Anala) +++ Stephen Boss - (Jason) +++ Produkcia: Adam Shankman +++ Hudba: Bear McCreary +++ Nemecka Cinema - 50% ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelné. Kdyby tam nebyl roztomilý Moose, skvělá choreografie a hudba, tak bych se tomuhle snímku asi vysmála (protože byl vlastně úplně stejný jako ty předchozí). Díky vytyčenému se to ale dalo přežít, dokonce jsem se i pěkně pobavila předpovídáním toho, co všechno se stane. Závist všem, co se umí takhle hýbat! :) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu film vydělal 15,8 milionu amerických dolarů, což byl nejmenší výdělek filmu z trilogie. Ale celosvětově vydělal více než 159 milonů, což jej v trilogii naopak nejvíce. (Cheeker)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)
  • Při taneční scéně Moose (Adam G. Sevani) a Camille (Alyson Stoner) jsou na obrazech, se kterými dvojice tančí, Jindřich VIII. Tudor a jeho čtvrtá manželka Anna Klevská. (Sekyra)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama