Reklama

Reklama

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

  • Česko Paranormal Activity: Jiný rozměr (více)
Trailer 2

Než se nastěhujete do nového domu, zjistěte si, kdo v něm bydlel před vámi. Pokud to neuděláte, tak se alespoň nedívejte na videozáznamy, které po sobě vaši předchůdci zanechali. Právě tyhle školácké chyby spáchal herní vývojář Ryan. Ten se s rodinou (poněkud upjatá manželka Emily a šestiletá dcera Leila) a se svým lehce neschopným mladším bratrem nastěhoval do domu, který je divákům předchozích dílů série důvěrně známý. Stejně tak znají i „strašidelné sestry" Katie a Kristi, aktérky podivných záznamů na nalezených videokazetách. To, co diváky hluboce znepokojuje, protože vědí své, začne Ryana děsit až ve chvíli, kdy holčičky na dvacet let starých záznamech začnou reagovat na to, co se v domě právě teď odehrává. Pak ještě Ryan nalezne kameru, která umí zaznamenávat paranormální jevy, a záhy mu dojde, že s ním v jeho novém domě bydlí také síly, s nimiž by se nikdo normální nikdy setkat nechtěl. Seznam obětí, které mají na svědomí, je už pořádně dlouhý, otázkou zůstává, zda na jeho konec přibude i jméno Ryana a členů jeho rodiny. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Pilda17

Já vím, ale ptám se - ono snad i tak někam uteče.. ? Já myslím že neuteče, jen si na to počkáš o chvíli déle, to je tak celé.. ;)

na příspěvěk reagoval beba789, Pilda17

Uživatel Pilda17 smazal svůj příspěvek.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

LV.Helter

jo, takze paranormalna debilina sa predsa chysta do kin. Ach jaj, co za hnoj sa to dnes toci /Sanitka2, Paranormal Debilina ....../

na příspěvěk reagoval Pilda17

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Jediný výsledok toho čo tu píšete bude ten,že si aj tak každý nový diel pozriete a tvorcovia vyhrali.Myslím,že viac ako  6 dielov nebude..

na příspěvěk reagoval vyfuk

vyfuk

vyfuk (hodnocení, recenze)

LV.Helter

Právě jsem si říkal, dokud  toho teče pěti násobek výdělku než nákladů, tak myslím, že se dočkáme Paranormal Activity 20: Zlo se vrací

vyfuk

vyfuk (hodnocení, recenze)

Jednoduše, furt umývání jedné a té samé písničky, už jen čekám až tvůrci vytvoří film o Slendym a Amnesii.

na příspěvěk reagoval LV.Helter

Mety1

Mety1 (hodnocení, recenze)

Jestli se zas budu dívat hodinu a půl na to jak se houpe lustr, spadne sem tam knížka, nebo se posune nábytek a v závěru filmu kdy už to začne být konečně zajímavý a čekám na nějaké rozuzlení celého děje, to v nejlepším momentě poserou titulky, tak se na mě nezlobte, ale tohle je pak jako film?! To ta herečka musí mít opravdu trpělivost hrát :-D Když bude tenhle díl konečně vyvrcholením všeho, budu jen ráda! Myslím si ale že to bude stát za hovno stejně jako ostatní, jen nám to opět podstrčí další střípek k domyšlení děje....Tssss...

SidneyP

SidneyP (hodnocení, recenze)

"Little is known about the plot of either of these, except that Paranormal Activity: The Marked Ones will be about a Catholic inquiry into a suspected demonic possession, and that it may take place in a parallel universe relative to the films in the main series."

 

Zajímavý.

Uživatel SidneyP smazal svůj příspěvek.

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Spíše naopak :D Teď si rozjíždí další sérii PA úplně jinde, takže když to vydělá, tak si myslím, že se můžeme ještě pár let dočkat vždy do roka dvou filmů PA :D

na příspěvěk reagoval 1Legend1

SidneyP

SidneyP (hodnocení, recenze)

Sakra, a já myslel, že už to tu někdo dával,... no, takže takhle...

!!! Podle oficiálních zdrojů je sice PA5 přesunuta až na říjen 2014, ale během toho bude v lednu do kin vypuštěn latinský spin-off (i když podle Peliho nejde přímo o spin-off, nebo sequel, ale spíš o jakéhosi "bratránka" původní americké série), jehož upoutávku jsme mohli vidět na konci čtyřky.
Film se celým názvem bude jmenovat "Paranormal Activity: The Marked Ones" a uvidíme v něm "našeho démona, jak terorizuje jinou rodinu a úplně někde jinde, pravděpodobně tedy v Mexiku." !!!

Tak to jen pro ty, kteří to ještě nevěděli.

na příspěvěk reagoval Pilda17, Rugero

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

beba789

Já se teda lekl několikrát a nejen té kočky, vlastně jsem se lekl už v prvních několika minutách filmu a až do konce si to moji pozornost udrželo, třeba nejvíce se mi líbili scény s kinectem ;) Že by na filmu bylo něco špatně bych tedy rozhodně netvrdil... Ostatně, u věhlasné Blair Witch se leckdo taky vůbec nebojí, ostatně kolik že tady má procent.. ? Mám dojem že se taky drží na hranici 70ti %, což není zase tolik, takže jak řikám, každý podle svého. Co jednomu přijde děsivé přijde druhému klidně i směšné...

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

beba789

Jasné,že PA4 je najslbaší zo série,ale ja beriem celú PA ako príbeh a poposieral som sa dosť už pri PA3,takže som to bral ako nejakú povinnú jazdu a návrat do súčasnosti a ukončenie celej tej veci okolo získania mužského potomka tohto rodu.Natočené je to realisticky a logicky,navyše koniec ma potešil,nakoľko je tu naozaj priestor na to posunúť sa ďalej..ja nemám žiadny problém naozaj sa nasrať ak PA5 bude stáť za hovno,niečo ako automatická spokojnsoť u mňa nehrozí,obzvlášť ak mám niečo naozaj rád..ja už sa ani nemusím báť pri sledovaní PA ako som skôr zvedavý,ako sa to celé skončí..PA4 mohli spraviť tvrdšie a šokantnejšie,ale myslím,že všetko sme už videli čo sa strašenia v dome týka,takže naozaj sa stačí zamerať skôr na ten príbeh ako celok.

Související novinky

Kdo napíše G. I. Joe 3?

Kdo napíše G. I. Joe 3?

05.07.2014

Studio Paramount připravuje na rok 2016 spoustu pokračování. Zatím se chystá premiéra pro Jeníčka a Mařenku 2, Star Trek 3, Policajta z Beverly Hills 4, Paranormal Activity 5, Transformers 5 a… (více)

Reklama

Reklama