Reklama

Reklama

Taková moderní rodinka - Série 9

(série)
USA, (2017–2018), 7 h 48 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Gabriel Mann

Hrají:

Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Phil se snaží rozjet svůj nový kouzelný byznys, Haley začíná v nové stresující práci a Manny odchází na vysokou školu. (Netflix)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Doufal jsem, že osmá řada byl jen takový přešlap a že se to zase nějak zmátoří, ale bohužel... začíná to být nuda, čím dál víc dílů vaří z vody a některé postavy mě začínají hodně rozčilovat... třeba Manny - jasně, bejval to trouba a svým způsobem ho za to člověk měl rád, ale teď je to prostě jen ufňukánek s fixací na matku, co mě rozčiluje vždycky, když se ukáže na scéně... Joe naopak válí a dokáže mě rozesmát. Jay mi zase začíná bejt nesympatický svým chováním vůči Mannymu (i když mě taky štve), protože mi ze vzorce jeho chování vychází akorát to, že je mu Manny na obtíž a to bylo v minulých řadách vyřešeno tak, že jsem Jayovi věřil, že má Mannyho fakt rád. Poslední dvě řady ale vůbec... a abych to uzavřel, Cameronova sestra táhne celej seriál ke dnu. Doslova mě vytáčí ze všeho nejvíc. Když Cam vyprávěl o farmě, bylo to celkem vtipné, ale když nastoupila na scénu tahle hillbilly kráva, měl jsem co dělat, abych díl dokoukal.

Popravdě? Měli seriál už dávno ukončit, stejně jako se tak stalo u Průměrňákovejch, kdy ho v nejlepším uzavřeli a nestihlo je takovéhle vyčpělé nic jako tady. Jako najde se pár dobrých dílů, to jo, ale už jich moc není...

Reklama

Reklama