Reklama

Reklama

Lesní duch

Trailer 1

Mia je mladá dívka, jejíž život je prostoupený zklamáním a závislostmi, požádá svého bratra Davida, jeho přítelkyni Natalie a přátele z dětských let Olivii a Erika, aby se společně s ní vydali do rodinné chaty v lesích, kde by jí pomohli vypořádat se s démony závislosti jednou provždy. Jakmile tam společně dorazí, Mia obřadně zničí své zásoby drog a přísahá před svými přáteli, že už na ně nikdy v životě ani nesáhne. V opuštěné chatě s překvapením zjistí, že se do ní kdosi vloupal. Sklep byl proměněn v bizarní oltář, obklopený desítkami mumifikovaných zvířat. Erika fascinuje prastará kniha, kterou tam objeví. V touze po odhalení jejích tajemství z ní nahlas předčítá, aniž by tušil, jaké následky bude jeho čin mít. Jak se zhoršují Miiny abstinenční příznaky, přestává se ovládat a pokusí se uprchnout, ale je zastavena děsivým viděním. V chatě se začíná chovat tak násilně, že jsou přátelé nuceni ji spoutat. Venku zuří nebezpečná bouře a lidé v chatě se zvolna začínají obracet jeden proti druhému. Jak stoupá brutalita útoků, je David postaven před nepředstavitelné rozhodnutí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Tady je jeste jedno video, ale zde uprimne nechapu ceho se bat. Spis by mela reakce lidi byt takova, ze kdyz vidi ze neboztik ozil, tak se mu snazit pomoct ho zachranit :-)))) A ne takto vyvadet, vzdyt je to jen zivy clovek povazovany za mrtveho, proc se ho tak boji???? :-))) http://www.youtube.com/watch?v=hJlaGsQvjPk

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Pilda17

A to na tom hrbitove jsem jeste zazil nevysvetlitelnou vec. to padal snih, bylo naprosty bezvetri a jak jsem tak sel po cesticce na tom hrbitove, tak naraz jsem nalevo u nejakyho hrobu uslysel zvuk, jako kdyz nekdo zavira lucernicku. Zastavil jsem se, koukam a nikde nic. Ten zvuk byl intenzivni, doslova jako kdyz ji  slysitelne zavres. Nemohla to byt ani zadna mys ktera by o  ty dvirka zavadila, byla zima :-) A samy od sebe v bezvetri se dvirka od lucernicky zavrit nemuzou. Dodnes nemam vysvetleni a jistej si jsem tim ze to nebyla halucinace, byl jsem strizlivej. :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Pilda17

No kdyz jsem videl v HD ten podvodni svet nebo tu babu, tak jsem mel fakt dojem ze stoji se mnou v mistnosti, chtel jsem ji fakt podat ruku, kor v tom HD rozliseni, kdy ji sel videt na kuzi kazdy detail. Zazitek z 2D je nesrovnatelnej. vim ze to bylo pro me neco co jsem nemel zazity a okoukany, tak asi clovek az si zvykne tak uz m uto tak neprijde, vsechno je to na zacatku silnejsi nez si zvykne.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Deratizer

jojo s tím souhlasím. V tom výtahu bych v klidu taky nebyl a neznám člověka, který ano. Já si s duchy a různými podobný věcmi nezahrávám. Já věřím v duchy, nebo spíš v něco nadpřirozeného a jednou jsem ducha viděl, aspoň si to myslím a od té doby nerad chodím na hřbitovi i ve dne a večer mě tam nikdo nedostane, tenkrát jsem udělal chybu, že jsem tam šel. 

na příspěvěk reagoval Deratizer

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Pilda17

No ja jsem to psal spis vseobecne, ze realita je u filmu v pripade tech divaku jina nez kdyby se s tim setkali v realu. Scene s holcickou se smeji ze to je pro deti a v realu s tentyz scenou by se asi tak nesmali a jako nejrealistictejsi dukaz jsem prave poslal toto video. V tom videu neni nikdo, kdo by byl v klidu!!! A verim tomu ze kdyby natocili dalsich X lidi, tak by tomu nebylo jinak. Clovek ani nevi ceho se jakoze boji, ani si to neuvedomuje ceho vlastne, ale podvedome se boji. Asi ten podvedomej strach vytvari to zahrobi, takovej nejakej podvedomej strach ze smrti. Clovek se boji jit v noci sam na hrbitov a ani nevi konkretne proc, neni schopen rict ceho se konkretne boji, jestli nejakyho zombika co by ho sezral nebo ducha co by se na nej usmal a nejak mu mohl ublizit, sam nevi proc se boji, ale podvedomy pud mu dava nejaky impuls mrazeni a nejistoty. Je mnoho pripadu i psychicky silnych natur, kteri kdyz napr sli sami hrdinne na hrbitov v noci, tak citili pocit, ze je tam neco nechce,jakoby jim neco rikalo uz jsi tu dlouho odejdi nebo nejsi tu vitan, Neni schopen to clovek identifikovat, ale ma i problem to v te chvili prekonat, casto je ten pocit ze ho neco vyhani silnejsi a nakonec se rozhodne jit pryc. Me osobne nikdy v noci na hrbitove dobre nebylo, po chvilce jsem mel pocit, ze uz bych mel jit pryc, kdyz znamej me nutil, ze tam je pekne a ma uchylku cumet tam po hrobech :-) Jednou jsem v noci cestou z hospody sel jen tak na hrbitov a nedosel jsem dal nez do pulky, hrbitov to byl fakt velikej, pro me neznamej a v pulce jsem se zastavil a podvedomi me nepustilo dal, donutilo me se vratit a rychle odejit. A to nejsu povercivej clovek,nemuzu rict ze verm v duchy a zahrobi nebo nadprirozeno, ale ten pocit jsem citil,jakej jsem popsal.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Carol Pifková

Carol Pifková (hodnocení, recenze)

Deratizer

To video som minule pozerela, a by ma zaujímalo čo by robili keby niekto na ňu vytiahne zbraň... ja osobne by som jej od strachu dala kopačku pretože ja keď sa zlaknem automaticky kopem a nohy a ruky mi vyletia jak nič :D

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Pilda17

No videl jsem treba v HD prirodipisnej film ve 3D, zenska tam napr cistila akvarium a ten zazitek byl fakt pro me famozni oproti 2D.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Deratizer

Já jsem si to myslel, proto jsem nepsal horší věci .. :) Myslel jsem, že to píšeš za sebe, tak dobrý.. :) Na mě tohle někdo zkusit ve výtahu, tak se poseru, říkám pravdu a možná doslova.. :D

na příspěvěk reagoval Deratizer

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Pilda17

Nepochopil jsi muj prispevek, myslel jsem to jako dukaz prave tech chytraku, kteri tvrdi, ze ty dnesni horory jsou sracky pro deti a toto video jasne dokazuje, ze v realu by se vetsina tech posmevacku  posrala strachy pri scene, ktere se v hororech doslova posmivaji. Ja osobne nevim jak bych reagoval v tom vytahu, ale v klidu bych urcite nebyl, to je proste nevysvetlitelna vec v te chvili a clovek je z toho totalne zmatenej a kdyz v nekom zpusobi napr horor Oko(ten korejskej origos, ne americky remake) mrazeni a skutecny pocit depky i po dokoukani ze mu to umi tak nejak pocuchat nervy, tak jako me, tak co pak kdyz se s tim posleze setka takto v realu.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Carol Pifková

Neboj, nejsi v tom sama :) Při Insidious ve scéně, kdy tam ten maník chodí za oknem a pak se přibližuje k té ženské, jsem se málem pos... :)

U starších hororů už je to dneska samozřejmě spornější, ale pamatuju se, že když jsem se jako malej kluk díval na první Noc oživlých mrtvol, tak hned na začátku, když jsou ti dva sourozenci na hřbitově a přibližuje se k nim ten zombík, tak jsem to radši vypnul a utíkal do postele :) No vrátil jsem se k tomuto bravurnímu hororu až po letech a dobře jsem udělal :)

na příspěvěk reagoval Carol Pifková

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Deratizer

Byl jsem na Avataru v kině 7x, viděl jsem ho snad ve všech verzích, ve 3D s brýlemi bez brýlí ve 2D, v Imaxu a rozdíl? Ano byl to rozdíl, ale že by byl až tak extrémní? To fakt ne! Člověk si užije film v kině ve 3D stejně kvalitně jako doma v HD s kvalitním obrazem. 

na příspěvěk reagoval Deratizer

Související novinky

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

21.01.2020

Horor Smrt ve tmě z roku 2016 režiséra Fedeho Alvareze (Dívka v pavoučí síti) sklidilo relativní úspěch jak u kritiků, tak u diváků – což se posléze promítlo na tržbách. Snímek proměnil 10milionový… (více)

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

16.10.2016

Fede Alvarez na sebe upozornil už remakem Lesního ducha z roku 2013, letos se pak díky Smrti ve tmě postavil na vlastního nohy. Jeho novinku pochválili diváci i kritici a tržby se zastavily u 140… (více)

Reklama

Reklama