Reklama

Reklama

V jako Victoria

(seriál)
  • USA Victorious
Komedie / Drama / Rodinný / Hudební
USA, (2010–2013), 23 h 54 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Dan Schneider

Kamera:

Mike Spodnik

Hrají:

Victoria Justice, Leon Thomas III, Matt Bennett, Elizabeth Gillies, Ariana Grande, Avan Jogia, Daniella Monet, Michael Eric Reid, Dale Waddington (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Obsahy(1)

Seriál sleduje dospívající dívku Tori Vegovou, která nastoupí na prestižní uměleckou střední školu v Hollywoodu. Od prvního dne ve škole si však Tori připadá mezi úžasně talentovanými studenty nepatřičně – zvláště pak před podlou operní divou Jade. S pomocí své starší sestry Triny a nových přátel včetně hudebně nadaného Andrého, zádumčivého mizery Becka, výstřední Cat a roztomilého, ale psychicky nevyrovnaného břichomluvce Robbieho si Tori uvědomí, že se pro zpívání narodila a že ji bavit lidi nejenom činí šťastnou, ale také jí od základů mění život. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Uživatel lardko smazal svůj příspěvek.

Tony DiNozzo

Tony DiNozzo (hodnocení, recenze)

Práve som dopozeral najnovší diel, v ktorom je Kesha ale mohla tam zaspievať aj nejaký lepší song ako tamtú otrasnú odrhovačku :))

Lama.Lama

Lama.Lama (hodnocení, recenze)

Docela to jde, vcelku je to funny - až na přetrapnělé přehrávání, které předvádí Daniella Monet to jde. Jo a taky znělka je úděsná, ale to se dá vždycky přeskočit ;)

Reklama

Reklama