Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

zdenur odpad!

všechny recenze uživatele

Nepopsatelné. Bazén obsahuje všechna trapná klišé ze všech zákoutí těch nejtrapnějších hororových snímků. Od partičky vysokoškoláků, přes "Gregu, tohle vážně není směšný!" až po fenomenální bafiky baf na závěr. Nepomůže ani těch pět minut s vyděšenou Geislerovou, i když ty bych hodnotil maximem. S brokovnicí vypadá ubercool!! ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Náhodou celkem slušný horor. Taková německo-česká úprava Vřískotu. U některých scének jsem měla nahnáno a dívat se na to v noci sama doma tak to asi nedávám. Některé scény krásně nechutné (drastická smrt Lindy Rybové mě opravdu nemrzela, tu herečku nemám ráda). Popravdě ani já netušila, kdo mi tam pořád chybí a kdo je tím vrahem, protože těch lidí bylo na začátku tolik, že jsem ztrácela přehled kdo je kdo. A co mě fakt pobavilo byla vrahova maska. Jinak mě mrzelo, že zrovna dva nejhezčí chlapi to nepřežili. ()

Reklama

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Do hlavy ne!!! Fláknete je tam jednou a pak budou točit takovýhle blbiny jako je tohle koupaliště, nebo spíš brouzdaliště. Já bych teda za náš klub „Ocelových nervů“ doporučoval tomu pánovi co si sedl na režijní stoličku pod vznosným jménem Boris von Sychowski méně futrovat popcorn při sledování Vřískotů a teenage seriálů a pustit si do vídea nějakej dobrej horor, třeba Halloween. Ono za zadkem s takto našponovaným rozpočtem a tak stupidním scénářem ani žádné divy světa dělat nešlo, jenže i pokus bych byl ochoten vřele ocenit. Co je to tedy tenhle Bazén? Typickej MASOX, kdy se snaží zamazat už tak zablácenou pointu tím, že jí nahradí strojově řazenými scénami vražd, které (věřte, nebo ne) ovšem stojí za prd stejně, jako celý tenhle film. Trocha patriotismu se vkrádá do našich řad a kvituji snahu o zviditelnění českých luhů, hájů a zábavních středisek vstříc zraku eurodiváka, ovšem proč se v tom propagačním videu odehrávají ty blbiny s maskovaným zabijákem a bandou zmatkujících maturantů, kterým by ovšem leckdo typnul spíš čerstvou 30tku? Ne, ale dětě! Snaha o horor? Fuj! Co si pamatuju, tak Vřískot se svou pointu snažil alespoň nějak logicky vysvětlit, kdežto tady jí vstřelili jen proto, aby tam jako někomu nechyběla a už jim bylo šum a fuk, že je to jen další hřebíček do rakve celé produkce. To u obrazovky zaklepete bačkorama dřív, než většina těch oveček na porážku. Takže nazujte pevné důchodky, zazipněte, vzepřete se v křesle a vězte, když na vás půjde smích, nejste divní, divné je to nač koukáte. Dal bych za 1 hvězdičku, ale patriotismus mi za tu legrandu nestačí. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

kdyby se tento reziser uzkoprse nedrzel (v kazdem zaberu patrnych) snobskych konvenci nebo jakesi obludné sociální etikety...v horroru?? Koho zajimaji vyzehlene ksychtiky lidi, rozdavajici sve umelohmotne bilobile usmevy, když dojednoho maji pod deklem lebky nasrano. Napadlo me, kolikrat dotycni akteri v americkem vzdelavacim systemu propadli, kdyz nejmene tricetileti herci ztvárňují stredoskolaky...wtf. No jebat, abych to zkratil, tyhle highsociety slashery, asi fakt nejsou pro me. Promrhany potencial hlavne v offscreen vrazdach a kardinalni pruser c.2: ta maska vraha je myslena vážně? Hlavne, ze se olejíčkem na muskulatury nesetrilo, zeo...wtf... ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůz! Německý film je prostě scheisse. Příběh postrádá hlavu a patu. Celé to je o tom, že se partička mladých lidí, snaží "užívat si života". Po úspěšně složené maturitě se rozhodnou, že se vydají to pořádně oslavit do nedalekého Aquaparku (Babylon Liberec). Pořád z nich čiší doslova dětská najivita. Nakonec se jedno dítě z nich rozhodne, že všechny holky jsou krávy, že mu hrozně ubližujou a ostatní klucí držej s nima, a tak se převlíkne do černého oblečku s bílou maskou lebky a s pořádně velikou a asi dost nabroušenou mačetou začnou jatka. Prostě kamarádi nekamrádi, náš vrah začne všechny s absolutně chladnou hlavou mordovat mačetou. Po všechn stránkách odbytý film. Rádoby pokus o horor / thriller. Nedopočučuju, zkazíte si chuť na film. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)
  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)

Reklama

Reklama