Reklama

Reklama

Hněv Titánů

  • USA Wrath of the Titans (více)
Trailer 4

Deset let po porážce obludného Krakena se Perseus pokouší uchýlit ke klidnému životu jako rybář a otec malého syna. Jenže mezi bohy, oslabenými nedostatkem lidské oddanosti a dlouho vězněnými Titány, pod vedením zuřivého Krona vypukne velká válka. Zeus, který byl zrazen Hadem, je zajat a unesen do podsvětí, a tak se Perseus musí ještě jednou stát hrdinou, aby nalezl Dia a zmařil snahu Titánů vládnout na Zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 4

Recenze (1 121)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo ma zaujímalo, bola vizuálna stránka a efekty, no možno aj preto, že som to pozerala v telke na HBO, ani tie efekty ma extra nedojali - navyše vzhľadom na utopenie v hlúpom príbehu ich bolo príliš málo. Worthington bol nedôveryhodný (ale ten sa mi na hrdinu z gréckych bájí nehodil ani v prvej časti) a pohľad na pánov hercov ako Fiennes, Nighy a Neeson v takýchto rolách v človeku vzbudzuje až ľútosť. Tak neviem, stačí to na 2* alebo to bolo len za jednu? Piráti z Karibiku sú v porovnaní s týmto plnotučná zábava. Zostáva len dúfať, že o ďalšie pokračovanie nikto nebude mať záujem. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Popravdě přemýšlel jsem i o čtyřech, neboť tohle je v mnoha ohledech zajimavější, nabušenější a hlavně to neutápí epično pod návalem hnusného balastu nevkusu jako např. TF2 či pár dalších velkých výplachů.. Ale na druhou stranu stále tu zůstalo od jedničky až moc neopravených chyb na to, abych bez výčitek mohl tu čtyřku dát. Děj je zase typicky toilet-made, fakt nechápu, co se v posledních letech stalo se všemi slušnými scénaristy.. Nové postavy nezajímavé a i když je Andromeda (resp Pike) opravdu fajn kus amazonky, ve zbroji obzvlášt, její postava je jako všechny ostatní zcela bez vývoje (i když se o to asi snaží) a plochá.. No, důvod proč jsem uvažoval dokonce o čtyřech je 1, Značně horší jedničce jsem dal taky 3.. 2, jako demo God of War to funguje přímo mistrovsky - aspon co se vizuálu týče - tak velkolepé srandy jsem neviděl ani nepamatuji a ta hra mi prostě stále musela přicházet na rozum, 3, zlepšily se i další stránky řemesla - např. kamera je určitě klidnější, střih ještě umírněnější a souboje jsou i díky těm vizuálním orgiím velmi eye-candy. 4, velký počet vlasatých chlápků a lepší účes Žejkasullyho.. 5, Když zcela odsuneme mého velkého oblíbence badass mothe... Neesona, má tu parádní roličku další oblíbenec, angličan každým coulem Nighy - škoda, že kvůli těm nešvarům v scénáři se jeho postava nemůže projevit ještě více, ale i na tom prostoru, co má, prostě válí.. No, tak to by bylo asi vše, dvojka je prostě větší, monstróznější, akčnější a když se vypne mozek, jde si to užít parádně. Lepší 3, na 4 ale nepudu, mám pocit, že podruhé by se mi to potvrdilo. (ted jen přemýšlet, jestli nedat TF2 ještě o jednu méně) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Téma kolem Souboje Titánů mě neuráželo ani v minulém díle. Jednoznačně jsem smířen že se tady citovat ze Shakespeara nebude, takže mi bohatě stačí přijít do kina, uvelebit se v křesle a jen koukat na akci. Ve druhém díle navíc není k zahození ani dějová linka, takže o to příjemněji film působí. Nudit jsem se rozhodně nestihnul, samozřejmě jsem litoval že již v minulém díle se vyautoval Mads a v Hněvu již žádný podobně charismatický chlapík není. Hodně jsem si lámal hlavu se závěrem, co tím chtěl básník říci? To jako příště budeme sledovat jak na Olympu sedí Perseus? Moc se mi líbily všelijaká monstra, čekal jsem ještě trošku více akce. Abych to shrnul, spokojenost se ale nakonec dostavila. 60% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než jednička. Druhým Titánům se nedá upřít fenomenální technická zdatnost, především pak práce se zvukem a velmi přehledná akce (ačkoliv jsem jí podle traileru čekal více). Zároveň jsou akční scény velmi nápadité a v některých momentech i dost netradiční. Co je spolehlivě zabijí jsou pak nudné dialogy, stokrát viděná kostra děje, tzn. Rozdělit si úkoly, obeznámit se s hlavní misí, dojít někam pro něco a zničit hlavního záporáka. Sem tam po cestě někdo pomůže, někdo zase umře apod. V podstatě sterilní nuda. Ale dík vizuálu a solidnímu Worthingtonovi se to dá úplně v pohodě. Konečně 3D funguje jako 3D a není to jen aby se neřeklo. Což je oproti prvnímu dílu rovněž pokrok. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Mnohem, ale mnohem lepší a zábavnější, než jednička. Kronos je totiž úber záporák a dokonce z něj částečně jde i respekt (v povedeným konečným zúčtování). Co se bohužel nezměnilo, je absence charizma u Sama Worthingtona (ten záblesk v Terminátor Salvation byl - po zhlédnutí Avataru - zřejmě jen optický klam), vyvažuje to ale Rosamund Pike, tu ráda vidím všude. Taky se dá těžko uvěřit, že by se Liam Neeson nechal zachraňovat a nepokosil to všechno včetně Krona na jednu hromadu, ale budiž. A mohli změnit vizáž Háda, takovej hrbatej chcípač s mastnými vlasy, není divu, že to dál jak na vládce podsvětí nedotáhl. (A to Ralph záporáky přece umí, ale jeho Hádes spíš budí touhu hodit mu bůra na svačinu). Ani Édgar Ramírez jako Áres nebyl nic moc a srandovní zapojení Billa Nighy do jeho desetiminutové role potrhlého Hefaista, který působí jako vyšinutější bratr Brumbála, pobavilo. Oproti jedničce i tak obrovský posun do kladných vod a dá se kouknout i opakovaně. Na nic si nehrající zábavná jízda (ale zrod Afrodité z pěny v moři, vzniklé upadeným titánovským údem, to nám prostě neukážou). ()

Galerie (103)

Zajímavosti (16)

  • Navzdory skutečnosti, že o Titánech bylo v historii natočeno už několik filmů, až v tomto se objevuje jeden, který figuroval také v řeckých bájích, a to Kronos. (S.U.E.S.)

Související novinky

Worthington se vrací ke sci-fi

Worthington se vrací ke sci-fi

29.08.2015

Ze Sama Worthingtona (Avatar) měla být veliká hvězda, zatím to ale moc nevyšlo. Terminator Salvation se pokračování nedočkalo a Hněv titánů utnul Worthingtonův výlet k fantasy, načež se světoznámý… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

23.03.2012

Alespoň jsou o tom přesvědčení fanoušci legendárního zeleného kvarteta. Ale po pořádku: Michael Bay bude prostřednictvím své společnosti Platinum Dunes produkovat nový hraný film Teenage Mutant Ninja… (více)

Reklama

Reklama