Reklama

Reklama

Pan Am

(seriál)
  • USA Pan Am
Trailer
USA, (2011–2012), 9 h 51 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Jack Orman

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Christina Ricci, Kelli Garner, Michael Mosley, Karine Vanasse, Annabelle Wallis, Mike Vogel, Margot Robbie, Jeremy Davidson, Ashley Greene, Goran Višnjič (více)
(další profese)

Epizody(14)

1963: Špičkový tryskáč Majestic Clipper aerolinií Pan Am vyráží na první přelet. Na palubě převáží cestující a posádku do rychle se měnícího světa dobrodružství a mezinárodních intrik. (Viasat)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Pan Am (2011) 

Ač jsem to ani nečekal, tak letušky mě dostaly a jsem docela zklamaný, že se dalších dílů nedočkám, protože bych se rád díval. Vede mě k tomu hlavně příjemná retro atmosféra, zajímavé postavy, skvělé obsazení a neokoukané prostředí. Já osobně jsem si zamiloval francouzku Collete a pilota Deana, takže jsem jim musel držet palce, ale i ostatní se mi vcelku zamlouvali. Kate se špionáží přinášela rozhodně něco zajímavého a i Ted s Laura patřili mezi kladné stránky a vytvořili zajímavý trojúhelník v závěru. Tam mě navíc potěšila ve vedlejší roli i Ashley Greene. Nakonec tedy vlastně ta, která mi vadila nejvíc byla ta, která je nejznámější. Tedy Maggie v podání Christiny Ricci. Vážně škoda, že nejsou další díly, protože by mě osud linek Pan Am určitě dál zajímal... ()

Reklama

Reklama