Reklama

Reklama

Pan Am

(seriál)
  • USA Pan Am
Trailer
USA, (2011–2012), 9 h 51 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Jack Orman

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Christina Ricci, Kelli Garner, Michael Mosley, Karine Vanasse, Annabelle Wallis, Mike Vogel, Margot Robbie, Jeremy Davidson, Ashley Greene, Goran Višnjič (více)
(další profese)

Epizody(14)

1963: Špičkový tryskáč Majestic Clipper aerolinií Pan Am vyráží na první přelet. Na palubě převáží cestující a posádku do rychle se měnícího světa dobrodružství a mezinárodních intrik. (Viasat)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pilot: Tak tohle mě nadchlo. Po nepříliš povedeném The Playboy Club je tu další z letošních seriálových novinek odehrávající se v 60. letech. Ovšem na rozdíl od zmiňovaného seriálu, Pan Am vás dokáže do šedesátek přenést díky precizní výpravě i atmosféře, a zároveň slušně rozehrává děj okolo všech hlavních postav. A ani v nejmenším nenapodobuje Mad Men. Už jsem se bála, že všechny seriály, které se chtějí svézt na úspěchu Mad Men a nostalgie šedesátých let, dopadnou podobně vyumělkovaně jako The Playboy Club. Jsem ráda, že Pan Am jde svou vlastní cestou. Vedle přiblížení toho, jak to chodilo v legendárních aerolinkách Pan Am, se tvůrci nebojí zabrousit i do špionážních vod. Zatím maximální spokojenost. / Nadšená jsem i po třetím dílu. Pan Am je opravdu příjemná oddechovka, která se točí hlavně kolem vztahů, ale špionážní zápletka a zapojení politického dění do příběhu jí dodává na zajímavosti. 1. série - 80% // Nejoblíbenější postavy: Kate Cameron (Kelli Garner), Roger Anderson (David Harbour) ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

PAN AM! Příjemná atmosféra šedesátých let, příjemní herci, příjemné vlastně všecko, že jsem ochotný odpustit i tu naivitu a předvídatelnost některých scén. Co hlavně dělá tento seriál přitažlivým je možnost nahlédnout do zákulisí a být na palubě letadel jedné z nejprestižnějších leteckých společností co kdy byla. Ruku na srdce - kdo z kluků v dětství nechtěl být pilotem letadla a která z holek netoužila stát se letuškou?!? ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože objektivně je to na 3 rudé.. Není to seriál ze kterého bych sednul na prdel a který by zanechal výraznou stopu v evoluci seriálů... Čistě subjektivně je to ale rozkošné a fakt mě mrzelo, že to má jen jednu sérii. Záměrná naivita, prvky telenovely, špionážního retra i romance s potřebnou chemií, se zde navzájem vyvažují s takovou zručností, že je to ve výsledku jakýmsi podivným způsobem poutavé a vtahující.. Ústřední ženská čtveřice je prostě úžasná (Především M.Robbie a K.Vanasse(!!) jsou zde odzbrojující) a ani sympaťáci z kokpitu nezůstávají pozadu.. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

3,5* ~~~ Čas od času je třeba trocha té slaďárny. A tohle je slaďárenská telenovela s příchutí dramatu a špetky špionování. Problém je, že posledních několik dílů už autoři asi tušili, že se žádná druhá série nebude, protože chování postav a děj se začaly zvrhávat v klasickou telenovelu, kdy jsou skoro všichni se všemi, řeší se tristní nedorozumění a vztahy a celé to upadá do absurdna a nesmyslů, což byla škoda. Řekněme, že těch deset dílů stačilo, u dalších už začínal být scénář více a více rozumu prost. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkom škoda, že ostalo len pri prvej sérií. Veľmi dobrý seriál o letuškách Pan Amu. Najznámejšej a najobľúbenejšej leteckej spoločnosti Ameriky v 50.tych rokoch. V hlavnej úlohe známe tváre ako Margot Robbie či Christina Ricci a tiež nádherné Kelli Garner, Annabelle Wallis a Erin Cummings. Naozaj seriál ako pre ženy tak pre mužov. Ženám sa zapáči romantická vložka flirtovania letušiek s pilotmi (a neostane len pri tom) a muži nechajú oči na sexi letuškiných nôžkach v pančuškách. Trochu nudnejšie sú pasáže, kedy sa jedna z letušiek stane tajnou agentkou CIA a snaží sa v každej časti niečo ukradnúť alebo niečo odfotiť. Ale to je len malá škvrna na seriáli. Inak je všetko na vysokej úrovni, od kvality herectva po špeciálne efekty, ktoré veľmi dobre nahradili realitu, kedy sú lietadlá vo vzduchu. Veľmi príjemne spomienky na sledovanie tohto seriálu. (Videné: sep./okt.2018 / Hodnotenie: Epizóda 4,5,6,10,14 ***** Epizóda 1,2,9,11,12,13 **** Epizóda 3,7,8 *** ) ()

Galerie (370)

Zajímavosti (5)

  • Sledovanost pilotního dílu při premiéře na tv obrazovkách přesáhla 11 milionů diváků a rating se zastavil na hodnotě 3,1. (Dlee)
  • Původně byl do role Deana Loweryeho obsazen Jonah Lotan, po pilotní epizodě byl přeobsazen Mikem Vogelem. Lotan se objevuje v traileru, i když pro seriál byly scény z pilotního dílu přetočeny s Vogelem. (mottty)
  • Americká televízia ABC pripravila nový projekt zo 60-tych rokov pravdepodobne na základe úspechu seriálu Mad Men (od r. 2007). (Maslord)

Reklama

Reklama