Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Diskuze

finy_cz

finy_cz (hodnocení, recenze)

Kolbenova

Tvůrci mají mít větší rozum? To je jako kdybys celej život kopal díru a hledal zlato. A když už bys na něj narazil a tahal zlatou žílu, nechal bys ji tam ležet a šel si po svých nebo by jsi ji vysosal až do posledního karátu? :-D

na příspěvěk reagoval Kolbenova, PATWIST

PATWIST

PATWIST (hodnocení, recenze)

Som zvedavý čo to bude zač, páčilo sa mi aj zakončenie 3-kou, inak pekné hodnetia majú 1 až 3 :-)

packa

packa (hodnocení, recenze)

133craig: Není chybou tvůrců, že vznikne čtvrtý díl. Viníkem jsou zcela jednoznačně všichni odporní fanoušci předchozích dílů, kteří si koupili lístek na třetí díl a do kin tak narvali hnusnou miliardu dolarů ;-)

133craig

133craig (hodnocení, recenze)

Jsem velký fanoušek Toy Story, znám všechny tři díly slovo od slova už od dětství a myslím, že není dobrý nápad točit čtvrtý díl. Celá trilogie je dokonalá tak jak je. A co si budem povídat, jakýkoli čtvrtý film nebývá kvalitní. Ať už se jedná o hraný či animovaný film. Třetí díl Toy Story byl krásně zakončený a bohatě to stačí. Jen se holt nikdo nepoučí :(

gostly

gostly (hodnocení, recenze)

woPICAg: Pokud sis nevšiml uvozovek, citoval jsem kolegu pod sebou a poukázal na nesmyslnost celé téhle debaty...

woPICAg

woPICAg (hodnocení, recenze)

gostly: A proc musis opakovat, ze to nejsou 4 dily, kdyz uz pod tebou to zminilo dost lidi ? :D

gostly

gostly (hodnocení, recenze)

Žralok: No "pánové", teď jsem se opravdu od srdce zasmál :-D. "Spider-Man nemá 4 díly. Jenom jsou 4 filmy. Amazing Spider-Man neni pokračování ale restart..." Spiderman jde sice už mimo mojí věkovou kategorii, ale dlouho jsem neviděl na fóru řešit větší pakárnu, než jestli je 4. film se Spidermanem další díl, nebo restart či co :-D. Tímto děkuji Žralokovi za "faktickou" poznámku a za zpříjemnění mého dne...

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Indy21: Nemá. 1 2 3 a pak Restart. Neni to 4. díl série. Ale 1. díl nový série. ;)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

philip.j.fry: Gratuluju. Právě jsi objevil Ameriku. Jo a Spider-Man nemá 4 díly. Jenom jsou 4 filmy. Amazing Spider-Man neni pokračování ale restart. Jen tak pro úplnost.

philip.j.fry

philip.j.fry (hodnocení, recenze)

WTF?!PROČ,řekněte mi proč,VŠECHNY(nebo alespoň skoro všechny)filmy a animáky musí mít více než 3 díly?Viz.Piráti z karibiku,Shrek,Ice Age,Spiderman a teď i toy story(které zaujímá hlavně prvními díly)PROČ nemuže nastat happyend už ve druhém pokračování?Tak já vám řeknu proč.Protože peníze chrastí v kapsách Hollywoodských scénáristů,režisérů a producentů.PRO PRACHY!!!!

mARLL

mARLL (hodnocení, recenze)

Mayers:  prosím tě, woody je hlavní postava, takže tam musí být ....

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

PotterMan999: Protože tvůrci počítaj s tim že diváci prvních dvou filmů dospěly. A proto dospěl i příběh. Trojka funguje předevšim jako nostalgickej návrat ;)

PotterMan999

PotterMan999 (hodnocení, recenze)

Ctyrka? Chapu dva nebo tri dily ale u animaku je ctyri trochu moc. Uz trojka se mi nezdala noc moc - hlavne uz to nebylo pro male deti!

Dado

Dado (hodnocení, recenze)

Inak, ten rok 2014 by mohol niekto kompetentní vymazať, keďže na tento rok majú Pixar pripravený animák The Good Dinosaur.

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

mARLL: Podle mě s tím Andy už nic moc společného mít nebude :) kdoví jestli se tam ještě vůbec objeví

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

SeBig: To je prostě klasika, u toho jsem se v kině málem pochcal smíchy a doma když jsem na to koukal asi 3x, tak taky :D 

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

SeBig: Ty hlášky jsou bezkonkurenční a nejvíc mě dostalo ten průjezd smrtícím plynem, u té scény brečím pořád smíchy :D

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

Pilda17: Jsme na tom uplně stejne Doba ledová 3 nejlepší díl po něm hned jednička a čtyřku jsem taky neviděl :) V době ledový  3 jsem  hlavně umíral z hlášek :D

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

SeBig: Doba ledová 3 byla pro mě nejlepším dílem s jedničkou a čtyřku jsem neviděl. Dovolím si říct, že trojka mě bavila i o něco více než jednička ..

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

to je pravda po Dobe ledový 2:obleva jsem taky myslel že už lepší díl neudělají..skutek utek

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama