Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Recenze (94)

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Nečekané a, myslím, i nikým nežádané pokračování dopadlo podobně jako první díl, a přece je jiné. Na jednu stranu má rozmáchlejší záběr, hezčí výpravu a sympatičtější postavy, na stranu druhou scénář a chování mimozemšťanů nedávají valný smysl a triky jsou zřetelně levnější. Vzhledem k přepálené závěrečné scéně věřím, že o třetím dílu nikdo neuvažuje. ()

Motyuek 

všechny recenze uživatele

Opakování matka moudrosti, říkají chytří pánové a tak si pro velký úspěch opakujeme nečekaný útok mimozemšťanů, kteří k nám přijeli opravdu naplno využít naši mozkovou kapacitu. Tentokrát příběh sledujeme z úhlu jiné skupiny, která pak na lodi vetřelců potká to, co zbylo z té první a od té chvíle příběh navazuje, Vesmírná loď poté, co jí v průběhu vinobraní nad Los Angeles dojdou místní bobulky, kašle na další nedaleká velkoměsta a v souladu s logikou amerických filmových tvůrců se přesune nad liduprázdnou džungli v Jižní Americe aby si zde emzáci mohli porovnat své znalosti kung fu s členy místního drogového kartelu. A pak se do té doby zcela bezmocným lidem podaří zase po haluzi ufouny porazit. Já nevím, že si to ti blbci mezi sebou ve vesmíru už dávno neřekli, že lidstvo provází sakra velká dávka štěstí a furt sem někdo lítá nás zkoušet vyhubit, Takže, velice slabá tříhvězda. Na jedno kouknutí to ujde. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodový béčkový sci-fi s ne příliš známejma hercema (což je dobře) a pěknejma efektama (tak 90% času). A potěšily mě scény z natáčení na konci :-) ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Z vážně pojatého a vcelku nudného prvního dílu skokem do totálně béčkové polokomedie. Bojová umění, bitka s obřími emzáky na nože, boje obřích robotů, havárie kosmických lodí, křížení emzáků s lidmi atd. atd. Co už chtít víc? Snad už jen řidičku metra, která si to zvládne rozdat na férovku nejen s třímetrovým emzákem, ale i laoskou obchodnicí s drogami. A nesmím zapomenout na hláškujícího slepého veterána. Ano, je to béčko, ale pobavilo. ()

pretorij

všechny recenze uživatele

Nekdo by mel mistnim intelechtuanum konecne vysvetlit, ze komentar je o osobnim nahledu na snimek. Rekneme proste neco jako "OSOBNI NAZOR". To ze sem matlove vyblijete spoijler a vybklekotate o cem to je- to je traparna a ne komentar. Howk. ()

NIVELIOS 

všechny recenze uživatele

Tvle to byl Bullshit..... Černovlasej Leoš Mareš se za podpory haldy absolutních nesmyslností a Céčkových triků na úrovni Youtube videí, pustí do emzáků, který kradou lidský mozky..... Fakt slušnej materiál.... 1 hvězdu dávám fakt akorát z lítosti nad promarněným časem, kterej herci a celej štáb obětovali tomuhle výtvoru..... ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

O kus lepší než první díl. Sympatičtější herci, scénář už není tak stupidní a má to trochu víc hlavu i patu. To, že jde o pokračování a takřka plynule navazuje na předchozí díl je též k dobru. Na druhou stranu filmu škodí klišovitost a předvídatelnost. Půl filmu dopředu víte, co která postava udělá. I tak se jedná o pěknou akčňárnu. ()

JohnDark 

všechny recenze uživatele

Skyline 2 - Beyond Skyline, Akčný Sci-fi, USA, Kanada, Indonézia 2016, R: Liam O´Donnell, H: Frank Grillo, Bojana Novakovic, Jonny Weston, Callan Mulvey, Antonio Fargas, Pamelyn Chee, Jacob Vargas, Iko Uwais, Yayan Ruhian, Lindsey Morgan, 40% ()

Reklama

Reklama