Reklama

Reklama

The Walking Dead: Webisodes

(seriál)
  • USA The Walking Dead: Torn Apart (více)

Obsahy(1)

Série šesti miniepizod, které předbíhají děj seriálu a vracejí se na počátek, kdy propukne infekce. Hannah se společně se svými dětmi a malou skupinkou přeživších snaží najít cestu ze zamořeného města a přežít tak nastupující apokalypsu. (oficiální text distributora)

Recenze (29)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako priemerný doplnok k Walking Dead sérii to funguje celkom fajn. Dokresľuje to isté príbehy, ktoré sa odohrali najmä v súvislosti s prvou sériou, teda ešte v čase vypuknutia zombie apokalypsy. To, čo vidíme útržkovito a v jednom zábere v prvej sérii je tu rozvinuté. Niektoré príbehy sú nudnejšie, iné zase zaujímavejšie. Na seriál to samozrejme nemá, ale ako jednohubka pred ďalšou sériou to postačí. 55 % ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

1) Torn Apart - 3/5*; 2) Cold Storage 2/5*; 3) The Oath - zatím jsem neviděl... Tenhle profil "seriálu" je hodně nešťastně udělanej.. Hlavní název by měl být 'The Walking Dead: Webisodes' a pod něj by spadali ty tři části. Nebo eventuálně samostatný profil pro každou z těch částí, ale to by bylo asi zbytečný.. ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu jsem vyrozumněl, že tu hodnotíme webizody, které prokládají jednotlivé série hlavního seriálu (pitomější nápad, než dát tomu stejný název, by nebyl?)... Ale abych nezdržoval - viděl jsem první dvě (tedy 15 minut mezi 1. a 2. sérií, a dalších 15 o rok později) a další asi rovnou přeskočím. Se seriálem to víceméně nesouvisí a je to vůbec celé neskutečně nezábavné a zbytečné... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Takový malý doplněk k The Walking dead v podobě webových spin-off epizod. Torn apart je takovým průměrným příběhem z počátku zombie apokalypsy. Cold storage je pak o něco povedenějším nástupcem s několika zajímavými zvraty. The Oath se oproti předchozím webizodám snaží být spíše psychologickým doplňkem, ale mě to tlachání nějak zkrátka nebaví. Red machete ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Krátký zhruba 15 minutových sestřih co se stalo dámě z prvního dílu klasického seriálu. Mě to přišlo strašně zbytečný, čekal jsem něco lepšího a k seriálu důležitějšího. Navíc je na tom strašně vidět ten zbytečný spěch. A v těch 15 minutách jsem si fakt nenašel nikoho koho bych si oblíbil. Krve je celkem dost a efekty jsou víceméně podařené ale je to prostě zbytečné. Ale odvaha se cení. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama