Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

giny carano je na takéto lacné, televízne béčka veľká škoda... záverečný trejov výstup je "úžasný", chlapci scenáristi si naozaj ten víkend na chate s chlastom užili - a popri hraní playstation, onanovaní nad fotkami giny carano a chlastaní ani tak veľa času písaním scenára nestratili... rovnaký entuziazmus a zápal preukázali aj herci v taktovke podobne naladeného režiséra ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Ne nadarmo se už po staletí říká, že horší než ďábel jsou dvě varianty ženy: První - zhrzená a podvedená, Druhá - bránící své dítě či milující osobu. V tomto případě Gina Carano - co by Ave Grant - si získala mé sympatie ještě více. U mnoha filmů, jako Pach krve, Valentýn, atd., jsem natolik vzteklá, že už raději sleduji sci fi horrory. Protože být na místě těch uječených a hysterických hus - chápu, že jde o scénář - tak by se vidělo, kdo by byl kočka a kdo myš. Protože bezmozkové vrahy či kanibaly, vždy předčí inteligentní, lstivá, všehoschopná mysl, která se také nechá pohánět tou nejstarší části mozku -> výsledkem je někdo, kdo je podobný postavě Avy Grant, či "bezejmenného" dokonalého zabijáka v podobě Luka Evanse ve filmu Nikdo nepřežije...Jen je důležité míti vždy napaměti, že zvláště dnes a se stále se vyvíjející technologií, platí stále a mnohem více slova mistryně detektivních příběhů, Agathy Christie: "Nelze spáchat dokonalý zločin." Nicméně, v tomto snímku nejde o páchání zločinu, ale jeho potrestání a záchranu milovaného člověka. A pokud někdo pochybuje o tom, že si 50 nebo 60kg žena nedokáže poradit s 2 metry vysokým, 100kg chlapem, nechť se otáže některého z mistrů bojových umění. Lehkost podání ve smyslu - unesený a na životě ohrožený manžel, není filmem skupiny B. Jedná se o prostý fakt, že každá příčina má následek a akce vyvolá reakci. A to vždy měrou úměrné prvotnímu spouštěči. Myšlenka, je energie. Její možnosti jsou neomezené, uvěří-li člověk sám každým atomem své bytosti, že něco dokáže, stane se tak. Neboť fyziku nelze občůrat, a zvláště ne na kvantové úrovni. Film rozhodně nenudí, má skrytou logiku, jasně danou dějovou linii, a dokonce i několik překvapivých momentů. Z tohoto pohledu tedy hodnotím snímek jako A mínus, 70% a tedy 3 hvězdy superior (superior = ++). ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady je všechno naopak. Neunesou jí, ale jeho a tudíž nezachraňuje on, ale ona. Ale jinak je to vesměs klasika se ztracenou osobou blízkou a strastiplným hledáním plným násilí a krve. Co In the Blood od podobně tuctových akčňáren odlišuje je Gina Carano. Jasně, těch akčních hrdinek jsme tu už měli kvantum, ale vesměs to byly hollywoodské modelíny, které se naučily pár otoček a zbytek zvládnul střih. Jenže Gina opravdu umí a je to sakra vidět. Navíc to neni žádná botoxová rašple vyžívající se ve večerních róbách, ale obyčejná holka krev a mlíko, jak už tady někdo napsal. To jí v mých očích dělá zajímavější a co si budem povídat, i přitažlivější, ačkoliv nesplňuje ten klasický typ filmové krasavice. Tady navíc ukázala, že umí i hrát. No na psychologická dramata to není a hvězdou divadelních prken by se taky asi nestala, ale na druhou stranu to není žádna druhá Cynthia Rothrock. Řekněme, že je to takový Mark Wahlberg ženské filmové scény a to už je určitě na víc, než na nízkorozpočtové, jakkoliv dobré, akčňáky. Podle hodnocení jsem příliš neočekával, ale nakonec jsem příjemně překvapen. 75% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Na film jsem se těšil rozhodně kvůli Gine, kterou jsem si oblíbil. Sice moc nehrála někde extra. Ale přeci v nadprůměrném filmu Zkrat rozdala pár žhavých ran, nebo v šesté rychle a zběsilé jízdě si střihla parádní souboj s Michelle. Tento film působí strašně lacině. Úplně domácí kamera, jednak se klepe, ale i v obyčejných scénách je to vidět. Ale je to velký zápor ? Rozhodně ne. Tento film je laciný a i je tak pojat. Takže tohle by si vážení diváci a rádoby experti na filmy měli uvědomit. A objektivita ? To slovo nesnáším, ale co s tím zmůžu. Postava Giny je zajímavá. Flashbacky do její kruté minulosti, do minulosti jejího krutého života jak byla vychována. Díky tomu je ve filmu drsná, dost se pere, kope atd. Příběh je tuctový, jednoduchý, až mésty ztrácí smysl. Ale co ? Mě to nevadilo. Je zde dost nepřehledná pranice, ale vše podstatné jak se Gina pere tu je. I se to pěkně střílí, hlavně ke konci se to rozjede. Docela netypické, aby holka zachranovala kluka, ale je to dobrá myšlneka. Kéž bych takovou Ginu měl ! :-) Konečná scéna..!!!SPOILER!!! Kdy Trejo přesvědčí Ginu, aby mu dala nůž a aby Trejo sám hlavního gaunera podřízl, je boží. Ještě řekl: Lidi zavřete si oči a nemilosrdně ho postřídl. !!!KONEC SPOILERU!!! Prostě úlet jak hovado ke konci. Po celý čas filmu jsem se soustředil na Ginu. 1/3 filmu byla i celkem napínavá. Bezmoc, kdy Gina svého kluka marně hledala. Ale našla ho a hezky po svým. :-) Takže lacinost nade vše, ale mě to nevadilo. Je zde dost žhavých momentů, takže jsem byl skoro vzrušen, jako každý normální chlap, vidět Ginu. Sakra, radši ukončuji komentář, bůh ví co bych vše vykecal a probral. Spokojenost. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Gina Carano má charisma, krásně se na ní kouká a z hlediska rvaček nemá s ohledem na svou kariéru v bojových sportech minimálně v ženské kategorii absolutně žádnou konkurenci. Z tohoto důvodu by mě ani nevadilo, že pointa příběhu tady už byla vícekrát než číslice současnýho roku, dokonce bych dělal že nevidím ani při vyslovených pitomostech zejména v závěrečný fázi filmu, ale těžko odpouštím pocit nudy, který jsem při sledování filmu pociťoval pokaždý, když Gina přestala akčnit. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama