Reklama

Reklama

Poslední dny na Marsu

  • Velká Británie The Last Days on Mars (více)
Trailer

Měl to být poslední den jejich mise na Marsu, jenže poté, co se jeden ze členů týmu vydá na neschválenou expedici, to možná bude i poslední den jejich života... (Czexx)

Videa (3)

Trailer

Recenze (380)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film mě velmi nadchnul už i trailerem,který jsem viděl asi před měsícem.Ale když jsem pak začal pozorovat,jak rapidně jde hodnocení tohoto filmu dolů,začal sem se strachovat,že by to mohla být třeba i blbost.Po zkouknutí ale říkám,že to byl výborný film.Atmosféra na vás doléhala už od prvních minut.Dále skvělá kulisa a dobře propracované prostředí a různé technické věci.Možná,že příběh byl takový jednoduchý a ničím vyjímečný,ale mně to stačilo a byl jsem potěšen.Pro mě to určitě propadák nebyl.Hodnocení:75%.P.S.Velmi se těším i na Europu Report,která také vypadá zajímavě. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tak předně bych to neoznačoval jako horor, protože strachu bylo hodně pomálu, spíše za thriller. Zaujal mě především skvělý vizuál a atmosférická hudba. Navnadilo mě to natolik, že jsem v závěru filmu pociťoval jisté zklamání, protože The Last Days on Mars bohužel pohřbívá do vod průměru totálně nenápaditý scénář s nevýraznými herci a bez jediného překvapivého momentu či památné scény. Vesmírné CGI scény a záběru Marsu byly ovšem parádní. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vzdor slušnému obsazení a solidním prvkům atmosféry i napětí se mi nedařilo držet pozornost. Možná proto, že jsem podobných naháněček, kdy se lidé díky bakteriím mění v cokoliv, viděl tolik, že by muselo přijít něco opravdu originálního, abych byl překvapen. Last Days on Mars se liší od klasických zombie honiček vlastně jen tím, že se odehrává na Marsu a má áčkový oděv. 30% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka vedcov vyhľadáva na planéte Mars, akékoľvek dôkazy o živom organizme. 19 hodín pred odletom na zem, dvaja z nich svojvoľne opustia základňu, aby navštívi nálezisko neznámej formy baktérie o ktorej nevie nik iný iba oni sami. Pod jedným z nich sa nečakane prepadá povrch, pričom padá do hlbokej rokliny. Takmer všetci sú presvedčený, že taký pád nemohol prežiť a tak informujú stredisko na zemi, že po tragickej nehode prišli o jedného z kolegov. Zlom nastáva, keď sa "pochovaný" muž nečakane objaví späť na základni. Už to ale nie je ON! Vskutku originálny zombie príbeh odohrávajúci sa vo vesmíre. "The last day on Mars" by sa kľudne mohol zaradiť medzi žánre sci-fi horor. Kopu iných filmov ( podotýkam - sračiek ) dostalo tento prívlastok, nechápem prečo tento nie. Možno miestami postráda logiku, "gore" či napätých scén by mohlo byť viac, a záver nie je taký strhujúci, ako by sa žiadalo, ale inak musím konštatovať, že ide o pomerne vydarené dielo – 65%. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné vesmírné sci-fi křížící se s hororem typu Vetřelce. Čistý žánrový film a jelikož mám tenhle žánr rád, byl jsem celkem spokojen. Jediná škoda, že jsem se nebyl schopen identifikovat s jediným z hrdinů, trochu mi tu chyběl nějaký charismatický tahoun. Ovšem silný je vjem zkoumání cizích planet na pozadí studeného nelítostného vesmíru. Walking Dead on Mars... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení snímku probíhalo převážně v oblastech Jordánska, státu v oblasti Blízkého východu. (Conspi)

Související novinky

Festival sci-fi filmů

Festival sci-fi filmů

07.03.2014

Lákají vás neprobádané hlubiny vesmíru? Rádi přemýšlíte o tom, jak by mohla vypadat budoucnost lidstva? Pak by vám neměl uniknout první ročník festivalu sci-fi filmů Future Gate. V pražském kině Bio… (více)

Reklama

Reklama