Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem podle mě skoro jediná, která kdy viděla tento "film" celý! Iveta Bartošová si zde zahrála svou životní pětiminutovou roli a ještě předabovanou. Nejen že to není horor, ale naprosto zbytečná hloupost, která v české kinematografii akorát zbytečně zabírá místo. V počtu "skrytých" reklam dokážu rozpoznat pravděpodobnou výši honorářů zúčastněných protagonistů a je škoda, že naprosto nechápu proč se to jmenuje poslední výkřik. Ani jeden z vražděných "herců" nezahrál smrt přesvědčivě(po bodnutí do srdce klidně ušel ještě pět metrů apod) a nespočet nesmyslných úchylných hovorů mě taky vcelku pobavil. Kdybych někdy nadávala na nesmyslnost a nesrozumitelnost amerických hororů, tak mě prosím někdo opravte. ()

LEGACY odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak mohli mít tvůrci tu odvahu poslat tento brak do světa, natož do kin - minimální (ohraný) děj a šíleně kreténský casting. Málokterý hňup s kamerou by dokázal vytvořit horší ''horor''. Nepřirozené, nedokoukatelné, prostě české. Snad rychle zapomenu na to, co se dnes v Česku točí za shity. Na narozky jsem si nemohl vybrat líp. Hodnotím 5% ()

Reklama

rogerkint 

všechny recenze uživatele

Edwoodovský přístup k detailům, šťavnaté neherectví Mira Šmajdy, postavy, objevující se v uzamčených objektech zřejmě zásluhou Rumburakova zvonečku, logo stavební společnosti na dveřích policejní služebny, české maloměsto, v němž je střední škola vybavena bazénem, koncertním sálem, posilovnou a saunou, a další a další detaily, které dělají z Kučerova opusu jeden z nejsilnějších filmových zážitků roku. Turkish Star Wars a Lady Terminator málem pokořeny :) ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Debilnost tohohle projektu se dá krásně ilustrovat na zvolené hudbě. Ten rádoby děsivý motiv, ozývající se snad co dvě minuty, je dejme tomu ještě v pořádku. Ve zbytku stopáže Kučera ukázal, že nemá absolutně žádný cit a soudnost. Pustit k pátrání po vrahovi barokní kánon, hodící se spíš k nějaké milostné scéně, by mohlo vyznít jako cynická parodie, ale tomu by musela předcházet pečlivě vypointovaný děj a předen připravená atmosféra. Takhle bohužel. Závěrečná písnička, vypůjčená zřejmě z nějaké letní komedie o zamilovaných středoškolácích, už je úplně mimo. Film jsem si pustil kvůli Petře Horváthové, kterou jsem týden předtím viděl v hospodě v jakési televizní soutěži. Nebýt jejího výstupu v mokrém tričku, který považuji za nepřiznaný vrchol filmu, tak by šlo o plýtvání časem. Protože jak ona, tak všichni ostatní zahráli jako tragická kopyta. ()

Beer Ceps odpad!

všechny recenze uživatele

- 07.09.13 - Dámy a Pánové, možná si to neuvědomujete, ale tady přímo před námi leží skvost české kinematografie, který agresivně bortí všechny pomluvy o tom, že Češi už neumí natočit zábavnou komedii. Největší výgrc absolutních neherců, které (režisér) oslovil, aby natočili u něj doma pár scén do jeho nového projektu. A podařilo se! Očividně i na Ivetku bylo toho moc, když ji museli předabovat. Nejspíš chuděru našli opět doma na gauči ve své oblíbeném duševním rozpoložení mezi nebem a zemí. To by vysvětlovalo, proč házela ty PRÁZDNÉ flašky od chlastu. Vím, že mé hodnocené klame a za jinších okolností bych dal pět, (záleží na úhlu pohledu) nicméně si je tento film nezaslouží. Nemění to však nic na situaci, že kdybych se s partou kamarádu potácel společensky unavený ve dvě hodiny ráno po ulici a jeden z nich by pronesl: „Jdeme se k nám podívat na Poslední výkřik.“ Tak já bych smělým tónem vykřikl „Jo, jdem do toho!“ ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)

Reklama

Reklama