Reklama

Reklama

V napínavém thrilleru Hra peněz, jehož děj se odvíjí v reálném čase, se herecké hvězdy George Clooney a Julia Roberts objevují v rolích moderátora finančního televizního pořadu Leeho Gatese a jeho producentky Patty, kteří se ocitají ve velice výbušné situaci poté, co kontrolu nad studiem násilím převezme rozzlobený finančník, jenž přišel o veškerý svůj majetek (Jack O'Connell). V průběhu napínavého střetu, vysílaného televizí v přímém přenosu milionům diváků, jsou Lee a Patty nuceni pustit se do boje nejen s útočníkem samotným, ale také s časem, aby rozpletli záhadu konspirace, ukrývající se na pozadí současných frenetických a vysoce technizovaných globálních obchodních trhů. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (273)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Napätie asi také, ako keď pozerám s dcérami Večerníček. Scenár je miestami tak blbý, až mi bolo Clooneyho občas ľúto. Neviem kde sa stala vlastne chyba? Posrali to scenáristi, herci, Jodie? Neviem, ale Money Monster je plytký "takmershit" s nulovou zábavnosťou, nech už sa berie ako sonda, ako triler, ako dráma, ako whatever... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu navnadí, druhá vás uzemní. Film od strhujúceho thrilleru prechádza a nakoniec aj končí niekde v emocionálne. Myšlienka filmu sa mi veľmi nepáčila. Máme snáď fakt ľutovať ľudí, ktorí dobrovoľne investujú na burze a stratia tam peniaze? Sami predsa idú do toho rizika, že môžu prísť o všetko a to aj podvodom, pretože celá burza je len jeden podvod. To by sme mohli ľutovať aj gamblerov, lebo im nevyšli zápasy a nie všetky sú čisté. V tomto to na mňa teda nefungovalo. Ale dve tretiny filmu fungovali dobre, boli zaujímavé. "Vďaka" rozuzuleniu to však spadlo do priemeru. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že se to odehrává na malém prostoru, že to je v první řadě film, který chce diváka zaujmout a také ho pobavit, ale ve druhé řadě je to film, který ukazuje, jaké jsou ve společnosti problémy. Je to ukázáno dost naivně a prvoplánově, ale pak zde padnou slova, která jsou děsivě pravdivá: "A co mi můžete? Co jsem vlastně udělal protizákonného?" ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $41,012,075Tržby Celosvetovo $93,282,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,290,302Tržby za predaj DVD v USA $2,115,888║ Jodie Foster milo prekvapuje s ucelenou sviežou réžiou. Ponúkne strhujúci príbeh z oblasti televízie a bankovníctva, kde sa ani na moment nenudíte a pekne nás kŕmi dávkami napätia a herecky opäť dominujú známe tváre. /videl v kine: 80%/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Solídny thriller s hutným myšlienkovým podkladom, ktorý ale nikoho neprekvapí ani nešokuje. Prvá polovica pôsobí priamočiaro a zachytí sa pod kožu, tá druhá odhalí ďalší dejový prvok, ktorý všetkému nakoniec dá nový zmysel, ale opäť sa tu o prekvapeniach hovoriť nedá. Je to svižne nakrútené, takpovediac pre každého a zložité finančné machinácie nám sú vysvetlené bez ďalších otvorených otázok. No a pokiaľ sa čudujete, prečo sa podobná udalosť neopakuje každý tretí deň, tak odpoveďou bude asi malá pravdepodobnosť prevedenia takejto akcie. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • Když jeden z členů štábu hledá na internetu význam slova „Mambo“, výsledky mu zobrazí „Mambo Italiano“ – píseň, kterou nazpívala teta George Clooneyho (Lee), Rosemary Clooney. (HellFire)
  • Ve 32. a 66. minutě můžeme zahlédnout akční hru "Just Cause 3". (Dusty)

Reklama

Reklama