Reklama

Reklama

Vraždy na Shetlandech

(seriál)
Trailer 1
Velká Británie, (2013–2023), 42 h 42 min (Minutáž: 53–60 min)

Předloha:

Ann Cleeves (kniha)

Hudba:

John Lunn

Hrají:

Douglas Henshall, Steven Robertson, Gemma Chan, Alexander Morton, Alison Peebles, Anthony Flanagan, Martin Wenner, Jordan Young, Lewis Howden, Kari Corbett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Kriminální seriál podle novel Ann Cleeves. Jimmy Perez je detektiv na skotských Shetlandech, odlehlém souostroví, kde se téměř všichni znají. Polovina obyvatel má nejbližší sousedy za kopcem, dveře se tu nezamykají, a když dojde k vraždě, je pravděpodobné, že někdo z malého policejního sboru je příbuzný oběti, a kdekdo z obyvatel má za to, že ví, kdo je vrah. (noby)

(více)

Recenze uživatele emma53 k tomuto seriálu (1)

Vraždy na Shetlandech (2013) 

Na konci druhé série, konstatuji, že jsem byla velmi spokojená a tak zvyšuji hodnocení až na horní příčku. Postavy mně byly bližší a celkově konstatuji, že kriminální zápletky v prostředí na Shetlandu mají svůj osobitý ráz a atmosféru. Pěkně pomalu, ale jistě se Jimmy dostal k vyřešení případu s prima kolegy, kteří mu byli vždy k dispozici. Ale strom jsem tam snad vážně ještě neviděla, možná tak keřík. Je to i přehledné, takže jsem v těch postavičkách neměla hokej, jak se mně někdy stává. - Tak a jsem na konci třetí série, kde se nám to malinko zkomplikovalo, ale výsledek byl uspokojující. Nicméně jsem s vyšetřovací partou pokračovala dál až do šesté série, kde je jasné, že musí následovat sedmá. ()

Reklama

Reklama