Reklama

Reklama

Lego: Batman

  • USA LEGO Batman: The Movie - DC Superheroes Unite (více)
Trailer

Obsahy(1)

Oslava na počest gothamského Muže roku Bruce Waynea se v mžiku změní v chaos, když na scénu vtrhne Joker bok po boku s partou ničemů, jako jsou Riddler, Catwoman či Two-Face. Temný rytíř se dává do díla, aby se vypořádal s nezvanými hosty, jenže jeden z přítomných zločinců mu uniká – Lex Luthor. A spolu s ním také dekonstruktor, tajná zbraň, která by v Gothamu dokázala navždy změnit rovnováhu sil! Zdá se, že ani s pomocí Robina nebude Batman na zločineckou bandu Lexe Luthora a Jokera stačit. Ale od čeho tu jsou Superhrdinové? Přidejte se k tažení proti zlu a vrhněte se spolu se Supermanem, Wonder Woman, držitelem prstenu Green Lanternem a Ligou spravedlivých do akce. Můžete tak zachránit nevinné, osvobodit Gotham a ještě si užít zábavu! Díky prvnímu filmu LEGO®: Batman objevíte zbrusu nové napínavé scény, které ve videohře dosud nebyly k vidění. A kdo ví, možná se trochu pobaví i Batman! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jon Burton, David A. Goodman | Hudba: Rob Westwood, Danny Elfman (Batman Theme), John Williams (Superman Theme) | Distribúcia: Warner Premiere, Warner Bros. Pictures | Štúdio: TT Animation || Celkom slušný animák, ktorého najsilnejšie kvality sú v spracovaní lego elementov do animovanej podoby. Je to vlastne skúšobná verzia neskoršieho celovečerného Lego Movie. Príbeh jednoduchý, na deckú kategóriu zameraný, bez výstavby psychológie postáv, nakoľko krátka metráž je obsiahnuta čirou akciou. Každopádne, i toto dielo ma len utvrdzuje v tom, že digitálne lego neobsahuje to reálne kúzlo, ako keď je fyzicky hmatateľné. Keď som sa dostal k počítačovému lego simulátoru, zistil som, že možností je možno viac, ale zážitok je len zlomeninou pôvodnej skúsenosti. Film ok, teším sa na Lego Movie. 60% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě se tyto filmy prostě líbí. Clutch Powers byl taky moc dobrej a já už netrpělivě čekám na Lego Příběh (2014). Tady, jako fanda Batmana všech vydání jsem si vážně přišel na své. Zklamal mě pouze dabing, ale nemohl jsem to sehnat v původním znění. Všechny postavičky skvěle animovány, lego má úžasné kouzlo. Zábava, akce, fakt paráda! Jen málo chybí k 5*... ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele

Nevidět Lego Movie, asi bych nebyl tak skeptický, ale Lego Batman není nijak zvlášť vtipný ani zábavný, takže jediné, co potěší je precizní animace a skvělé lego postavičky. Pro děti je to příliš odkazující na Batmany, které zřejmě neviděly, takže nebudou většinu postav chápat a pro dospěláka (narozdíl od Lego Movie) je to děsná nuda... ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Lepsie nez som cakal. Pribeh aj spravanie postav je trosku detske, predsalen cielova skupina nie su primarne dospelaci, no i tak sa naslo kopec pozitiv. V prvom rade forma - paradna HD animacia, super kamerove nalety, dobre CGI efekty, akcna rezia. Atmosferu dobre dotvara originalna hudba zo starsich filmov Batmana a Supermana (tzn. hudba od Dannyho Elfmana a Johna Williamsa - zaujimavostou je, ze tieto zname znelky boli znovuzahrane nasim Bratislava Symphony Orchestra). Prekvapeny som bol aj ucastou snad vsetkych znamych postav z DC univerza - zisli sa tu Batman, Robin, Superman, Lex Luthor, Joker, Two-face, Bane, Penguin, Cat-Woman, Riddler, Penguin, Jim Gordon, Green Lanter, Flash a dalsie postavy z Justice League...dokonca Joker ma takmer totozny smiech, aky mu vnukol Heath Ledger v The Dark Knight. Naslo sa aj par dobrych napadov, ci hlasok. Nakoniec jedinou vytkou je prave ta detskost. Keby bol tento LEGO Batman v Nolanovom style, tak by to bola uplna bomba. Takto je to slusna zabava na 70 minut. 7/10 ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Měla jsem to štěstí, že předtím než jsem zhlédla tento film, tak jsem dohrála původní hru Lego Batman: DC Superheroes, takže mám s čím srovnávat a navíc je mi jejich humor známý. Když se začalo říkal, že dnešní hry představují konkurenci pro filmový průmysl, nikoho snad nenapadlo, že by někdo takhle skvěle recykloval herní tvorbu. Báječně jsem si užila jak hru, tak i tento film, který mi doplnil některé scény a skvěle můj zážitek ucelil. Zbožňuji Lego humor! :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • O hudbu k filmu sa zaslúžil aj Bratislavský symfonický orchester. (MikaelSVK)
  • Film je založen na videohře "Lego Batman 2: DC Superheroes". Většina scén se pak inspirovala přímo hrou. (TwoFace)

Reklama

Reklama