Reklama

Reklama

VOD (1)

Generální manažer týmu amerického fotbalu se musí rozhodnout, jak naložit s možností prvního výběru při draftu, do kterého zbývá zhruba 13 hodin. Manažer Sonny Weaver má před sebou nejdůležitější den nadcházející sezóny. Den draftu. Tým Cleveland Browns má právo první volby, to znamená, že si může z mladých hráčů, kteří jsou k dispozici, vybírat jako první. Nejžhavějším kandidátem je Bo Callahan, vítěz Heismanovy trofeje. Sonny se musí rozhodnout, zda ho vezme a co je kvůli tomu ochoten obětovat. Zároveň se nedávno dozvěděl, že jeho přítelkyně Ali čeká dítě. Fanoušci Clevelandu jsou velmi nadšeni z toho, že by za jejich tým mohl nastoupit právě Callahan, jenže Sonnymu se na něm pořád něco nezdá. Večer začíná draft, který vysílá celostátní televize a tým Browns má deset minut na svou první volbu... (TV Nova)

(více)

Videa (52)

Trailer

Recenze (253)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Športové filmy milujem! Tento nebol zase až tak športový ako skôr menežérsky, ale mal v sebe niečo ako Moneyball... Na oskara to nevidím, pretože sa skončil vlastne happyendom (a trochu preromantizovaným), ale Costner je frajer, Ivan tiež, keď sa posnaží (a tu sa posnažil) a to mi nikto nevykecá. Toľko dynamiky pri nejakom drafte, čo nie je ani zápas. Na to treba tých správnych ľudí... Pridať trochu viac toho futballu, bolo by to za fullku. Takto to bolo "iba" veľmi dobré. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Kevin se nám pomalinku polehounku zase vrací tam kam by měl a mohl patřit. Příjemné sportovní drama o tom jak se to všechno dá během jednoho dne zvrtat a zachránit.... asi to není určeno pro všechny diváky. Nevím zda fanoušci tohoto sportu spíše pískají nebo jásají radostí. Je to takové to mumlání o tom proč jo a proč ne... něco jako Moneyball... sice tak nějak úplně nevíte o čem to tam kecají, ale ve finále jste stejně tak nějak napjatí a držíte palce.. a ačkoli to ve finiši nějak dopadne a někdo někoho má, nebo nemá, tak je to konec dobrý a veselý. Je to takové dosti žánrové. Nevím zda to budu koukat znova, asi ne.... ale špatné to tedy není. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Co na tom stupidním sportu vidíte, vy žrouti bik meků? Americká oslava (světe div se) dle skutečné události o koumákovi, jemuž padl dobrý draft! Definitivně jsem nepochopil, jak že výše uvedený draft funguje,ale Kostner během výběru tvářil poměrně vážně, takže by pro nezainteresované bylo zjevně nemožné do dané problematiky zaplout. Pěkná roštěnka Kevine! 68% Celosvětový výdělek k 22. 9. 2014: $25,000,000, což je 0,76 násobek budegtu ()

MultiTobi 

všechny recenze uživatele

Místy trochu připomíná Free to play a stejně jako Free to play se snaží zachytit významnou sportovní událost, kterou podrobně znají jen skalní fanoušci z dané sportovní oblasti a tuto událost vysvětlit i pouhým laikům. U Free to play jsem nechápal, jak někteří nemohou propadnout kouzlu grandiózního finále, nyní se však ocitám v roli laika, která shledal pár momentů napínavými, ale celkově kouzlu NFL prostě nepodlehl. Dílo zaměřené především pro fanoušky. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s posledně viděnými kousky, jde skutečně o vyšší level v každém ohledu. Reitman umí svižné filmy, kde nechybí umně propletená vztahová linka a hodně staví na vynikajícím herectví, což v případě zkušeného barda Kevina rozhodně nebylo výstřelem mimo terč. Invenčně nasnímané houmy z různých amerických destinací, včetně propojovaných obrazů právě se rodících změn v mezích časomíry a prostředí dusné sportovně-ekonomické atmosféry, lze přirovnat ke klíčovým sekundových zvratům uvnitř hry, jež mění dějiny, osudy, vyvolávají gejzíry vzestupů až k nesmtelnosti či naopak strmých pádů do nejhlubšího zklamání či konce kariéry. A vo tom to je, vážení přátelé kulatých nesmyslů a jiných oblíbených her. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Herec Chadwick Boseman mal v čase natáčania už 37 rokov, no i tak stvárnil postavu univerzitného hráča. (MikaelSVK)
  • Příběh se měl původně odehrávat v zákulisí týmu Buffalo Bills, ale Cleveland se pro potřeby filmu nakonec hodil lépe. (007.)
  • Keď Vontae Mack (Chadwick Boseman) telefonuje Sonnymu (Kevin Costner), tvrdí, že je vo Virginii, avšak pri zábere na jeho auto je vidieť, že prechádza okolo hotela The Bertram Inn & Conference Center v Aurore, štát Ohio. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama