Reklama

Reklama

Broad City

(seriál)
  • Austrálie Broad City
Trailer
USA, (2014–2019), 18 h 22 min (Minutáž: 21–25 min)

Hudba:

Tony Quattro

Hrají:

Ilana Glazer, Abbi Jacobson, Stephen Schneider, Fred Armisen, Will Janowitz, Matt Jones, Lane Kwederis, Arturo Castro, Giordona Aviv, Chivonne Michelle (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(50)

Děj tohoto seriálu se točí kolem dvou přátel, kteří se protloukají životem v New York City, a i z těch nejtitěrnějších událostí dokáží mít hysterické záchvaty a těžkou hlavu. (Viacom)

Recenze uživatele Amalberga k tomuto seriálu (4)

Season 1 (2014) (S01) 

Skvělý seriál o dvou ztřeštěných holkách, co neví, kdy přestat. Taky se mi líbilo realistické zobrazení New Yorku. Těším se na další sérii. ()

Season 2 (2015) (S02) 

Většina dílů je velmi zábavná, akce v nich běží jako na drátkách. Jiné se trošku táhnou. Celkově hodnotím tuhle sérii velmi pozitivně ()

Season 3 (2016) (S03) 

Závěr série monumentální! Některé scénky poněkud předvídatelné, ale jinak jsem se skvěle bavila, možná i víc než u předchozí série. ()

Season 5 (2019) (S05) 

V poslední sérii si to Ilana a Abbi jako nerozlučná dvojka naposledy rozdaly s celým NYC (v kontextu tohohle seriálu to klidně může být dvojsmyslný). Jenže život jde dál a i bff si musí dát sbohem. Už nejde lítat z maléru do maléru a žít ze dne na den. Holt stárnem. Konec mě dojal. Rozhodně jeden z nejlepších seriálů, který jsem letos viděla. ()

Reklama

Reklama