Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 7

Recenze (243)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Měli spíš natočit prequel, jak mu rovnali držku svěrákem, navíc si tohraje na jakysi zlodějský film, navíc by se měl naučit mluvit, navíc ty holky jsou strašný, jeho táta nejotravnější figura, vše je takové nucené a v nesouladu, nelogické, film Vám nedovolí vydechnout v tom špatném slova smyslu a neustálé nelogičnosti a otravné momenty akce a chytračení se absolutně míjejí účinkem... Závěrečný pokus o nějaké emoce a překvapivý zvrat je do nebe volající..."No ty pičo, to je ale kravina..." A tak nebohému divákovi zbyde pouze nic nechápající "Kurva proč?" než na tento otřesný filmový zažitek navždy zapomene... ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

JESTLI MÁTE RÁDI SPOMALOVAČKY, TAK TENHLE FILM SI FAKT UŽIJETE! Horší už jsou snad jen ty nesmyslné FLASBACKY! Kam čert nemůže nastrčí ženskou... No tak proč neudělat podle toho celí film? Shrnu to asi takhle, protože koukám že to tu samí znalec.... RESTART Kurýra nesahá novému HITMAN47 ani po podrážky bot! Velmi průměrný film, velmi špatný scénář.... otřesný Casting. docela dobré po trikové stránce... některé akce prakticky i neproveditelné. Třeba scéna z terminálem, tam ten dopad ani není, protože se tam to auto LOGICKY NEVEŠLO. Kromě toho Skrein byla opravdu špatná volba... kdy prakticky po celou stopáž sledujete jeho naprdelkovanej face.... křivé a žluté zuby, navíc to jak se pořád kření a ta rtěnka? Jako omlouvám se, ale u filmu kde převládají pánské rtěnky nad těma dámskýma... to prostě nemůžu brát vážně. Navíc ten strašně klišovitý scénář ... který je tupější než plocha ůhlu. Ženský auta... celkem solidní bitky a velmy podprůměrný záporák který prakticky hraje tu vedlejší roli slepého z houslemi. Ale to je tak asi všechno. Jestli od toho čekáte snad něco víc, pusťte si raději kulervoucího invenčního AGENTA47. tohle nemělo smysl ani házet na papír.. Jestli tohle měl bejt Restart... tak to se netěším na další podprůměrné pokračování které bohužel vzniknou... Známe frantíky a jejich pokračování. Opravdu špatný vtip. Shrnu to asi takhle, protože koukám že to tu samí znalec.... RESTART Kurýra nesahá novému HITMAN47 ani po podrážky bot! Proč film vidět? Akční scény: 1) Drsný Úplněk, 2) švandovní Ranwey, 3) Ostrá párty na jachtě ... Závěrečná myšlenka? Jestli se úvod filmu odehrává v roce 1995 a pokračuje dál o 15 let později. Kolik je vlastně Frankovy let, když hlavnímu záporákovy je tak 30 už tehdy? Nehodil by se sem tedy spíš vážně Frenk? ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně splňuje všechno, co od Kurýrů očekávám. Je tu našláplá akce, efektní rvačky a parádní honičky. Prospěl i návrat na francouzskou riviéru a vyšlo posílení týmu o čtyři šmrncovní holky a Martinova otce v podání Raye Stevensona. Jenže marná sláva, Ed Skrein Velkého Jasona nahradit nemohl. Ta drsná póza nekompromisního veterána mu nešla a místy působil až úsměvně. Smůla, že Stathama neukecali, protože tímhle je nejspíš kurýrská série navždy pohřbena. A je to škoda, protože podle mě i tady Frank Martin ukázal, že by měl ještě co říct. 65% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Spíš se to mělo jmenovat Kurýr:Pomsta kurev nebo Kurýr:S otcem v akci. Omladit Franka Martina nebyl špatný nápad, ale Ed Skrein nemá Stathamovo charisma. Akce byla kupodivu natočená slušně a možná i lépe než ve třetím Kurýrovi. Plusem je pak Stevenson, který si agenta na odpočinku skutečně užil a byl vtipný. Jinak zápletka byla už hodně chabá. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pokus o pozvednutí značky, který značku nejspíš dorazil. Hloupá akční blbost trpící především absencí výrazného představitele hlavní role a tupým scénářem, který jen podporují mizerné výkony většiny zúčastněných. Ed Skrein se sice snaží, ale marně, a Ray Stevenson to všechno nevytáhne, neboť mu scénář razantně hatí většinu šancí. Jediný pokrok je tu v nasnímání akce, kde Megatuna řádil posledně tak, že ani tahle mizerná akční výplachovka jeho neumětelství nepřekoná. Zkrátka ztráta času, nuda a jedna docela dlouhá reklama na Audi a jejich nejnovější vozítka. [40%] ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Pri finálnom súboji Franka s ruským mafiánom si v jednom zábere môžete všimnúť, že Frank má nohavice v oblasti kolien úplne špinavé od prachu. V nasledujúcich záberoch sú ale nohavice čisté. (Johnny.ARN)
  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)
  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)

Reklama

Reklama