Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se členové elitní polovojenské záchranné mise ve zmrzlých, ponurých chodbách nejodlehlejší těžební základny v hlubokém vesmíru, Infini, nechovali úplně jako tupí zelenáči, aspoň ne do doby, než i je přepadl vražedný amok. Pak se trochu zdlouhavě plácali ve stavu "zvířecí bestiality", ve kterém se zcestně pouštěli až do filosofování o podstatě života a lidství. I přes slabším rozpočtem zaviněnou komorní výpravu (žádné CGI "money shoty") bylo akčně hororové sci-fi z filmařského hlediska zvládnuto velmi slušně a ze závěru skoro mrazilo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Béčko mixující dohromady několik klasických sci-fi áček a ačkoliv proti podobnému čerpání inspirace nic nenamítám, tak mám za to, že nestačí jen dobrý úmysl, ale i odpovídající fianance. A ty tu nebyly. Vše se tudíž odehrává jen na bázi honiček po vesmírné stanici, sem tam někdo někoho střelí, občas se tu někdo s někým porve, ale když se to tak vezme kolem a kolem, podobnou zábavu mohli kluci a holky pěstovat na některém z pólů a nelétat někam za sedmero červích děr. Snesitelné to ale bylo, to zase jo. Jinak by mě zajímalo, co si člověk musí dneska pustit, aby na něj nevykouknul někdo z Hemsworthovic famílie. Jsou jak kobylky. 50% ()

Reklama

Hugomil 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz, hodně muziky. Zase tak "strašný" tento snímek nebyl. Začátek filmu vypadal celkem slibně a scéna s návratem první várky vojáků mě zaujala. Taktéž interiéry a vůbec celková vizualizace filmu byla solidní + neznámí, ale dobří herci tomu neubírali na kvalitě. Trochu to "zazdil" konec, ale jak už to ve Sci - fi žánru bývá, je těžké uspokojit náročného diváka dnešní doby. Já byl po dlouhé době, v tomto žánru, spokojen. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Hluboce nesouhlasím s názorem, že má tento film něco společného s Event Horizon, Pandorum, Thing, Doom, nebo dokonce s Alien. Nenajdete tady žádné příšery, monstra, zombíky...nebudu spoilerovat, ale popis o čem tento film je, svádí k jeho zaškatulkování mezi béčkovou produkci. Přitom Infini je čistá sci-fi s dobrým scénářem. Všechno funguje jak má, herci jsou neokoukaní, postavy uvěřitelné...vysloveně jsem příjemně překvapený. Infini je v žánru dost specialitka, protože není pitomá, není postavená na supertricích a nemá ambice šokovat nějakou převratnou pointou. Brnká se tady na emoce, takže pokud jste milovníky dobré sci-fi a jste dostatečně empatičtí, tak vás nadchne i nezprasený konec filmu, který pointu posune trochu jinam a definitivně potvrdí, že nejde o přihlouplou vybíjenou, jakou byl Doom. V mnoha ohledech, jde o velmi nemainstreamový počin, který si zaslouží lepší hodnocení. Ale chápu, že pokud se někdo navnadil na něco jako Pandorum, nebo Doom, tak byl čekáním na bubáka tak otrávený, že hodnotil hůř. Takže za tyto zklamané doomaře dám zcela neobjektivně o jednu hvězdu navíc, abych to podhodnocení trochu zkorigoval :o) ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Slušně vyhrocený zástupce nízkorozpočtového science fiction, který opět nedostatek prostředků vynahrazuje určitou autorskou vizí i postupy, na oplátku se však musí všechno narvat do tří chodeb a dvou místností. Režisér Abbess si pak může dělat co chce, což je nejvíc znatelné ve zmateném a úzkost budícím prologu, ve kterém se seznamujeme s onou klíčovou transportní technologií skrze několik zdánlivě nesouvisejících scén a postav, jejichž zabírání v detailech a úzkých prostorách vyvolává nepříjemně klaustrofobickou náladu. Druhá polovina parafrázuje sice klasické vyvražďovačky, nicméně obohacuje to faktem, že se aktéři vyvražďují navzájem a hlavně taky tím, že není moc jasné, co je realita a co je kec. Něco asi takovýho bych od laciných sci-fi chtěl i nadále prosím. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama