Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

kajas 

všechny recenze uživatele

"Spusťte kouli!" Po zhlédnutí několika upoutávek jsem k tomuto formátu byla hodně skeptická. Pak jsem ale náhodou narazila na část dopolední reprízy a některé pěvecké/herecké výkony mě tak zaujaly, že jsem vyzkoušela celý jeden díl. A světe div se, fakt jsem se bavila! Hlasovala bych sice pro výměnu někoho z poroty i soutěžících (hloupoučká Čvančarová, předvádivý Vondráček), ale jinak musím Novu pochválit za jeden z jejích nejlepších pořadů za posledních... hodně moc let. Mišíka jako Miley Cyrus by měli lékaři předepisovat jako lék na depresi, směju se ještě teď. Edit: Další série už jsem sledovala spíše zpětně a užívala si možnost přetáčet nesnesitelné množství reklam, nevtipné komentáře poroty a další výplně - jeden díl se mi tak zkrátil možná na hodinku, což je moc fajn. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

jako první řada byla celkem dobrá zábava, ale ta druhá? to bylo hrozný, pořad klesl k dalším srancům, co dokáže vyprodukovat jen televize Hovna...Pazderková se snaží být vtipná ale nejde jí to a to cinklé vybírání dalších interpretů? trapnost....a jak může vyhrát Slováčková s Prodigy? to bylo tak strašné až jsem to musel přepnout na jiný program. Třetí řadu prosím ne, ale jsme přece v ČR, kde hudbě vládne Mandrage, filmu Troška a televizi Hovna, jen tak dál... ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Hudbu miluju o tom žádná, vidět a slyšet staré většinou hvězdné pecky jakbysmet, ale že ten náš malý český rybníček má tolik dravých štik, mě dostalo. Opět se vrací známé - zlaté české ručičky. Už asi vím v čem je jinak problém - v nekvalitní logistice na tuti. Tady vše naprosto klape, kromě skvělých výkonů, včetně choreografie a poroty. Naši komedianti si u mě hodně šplhli, dokonce i Čvančarka je snesitelná. 😜 🆒 💫 ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Že herci umí občas i zpívat, musí n@vě připadat jako objev století. Jinak se jedná o další talentovou soutěž (máme tu přece porotu), předělanou do ještě většího hnoje - k čemu je originál, když můžeme napodobovat, ještě se přitom plácat po zádech, jak jsme dobří a navíc na tom vydělat? Před touhle úvahou bledne i Vláďa Hron. Chápu, že někomu ten pořad připadá jako vrchol zábavy, já dávám hvězdu proto, že po pár panácích je i jeden díl bezvadné guilty pleasure. PS viděl jsem část, kde Roman Zach zpíval jeden z partů Juraje Kukury z filmu Trhák. Zajímalo by mě, jestli si někdo z tvůrců nebo účinkujících uvědomil, že přesně z takové tupé zábavy, jakou Tvář je, si Svěrák se Smoljakem v tom filmu dělají legraci. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, kdo se má tady v alejích zase brodit těmi šavlemi? Když už nic, tak v této lehce šovinistické travesti estrádě s charitativním ocasem nutno ocenit Sokolovu pohotovost, práci maskérů či nekorektního Koháka, který sice vypadá jako Pampalini těsně před hospitalizací v protialkoholní léčebně, ale svými drísty umí pobavit. Podívejte se zpětným zrcátkem na hnojiště dávných Do-re-mi a Go - Go šou, vždyť toto se nad nimi tyčí jak Dr. Manhattan nad vietnamskou džunglí.. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Za celé čtyři řady Tvojí tváře se rozdalo dohromady 1 650 000 Kč pro dobročinné účely. [Zdroj: Nova.cz] (Rebelka_)
  • Vzhledem k tomu, že se díly předtáčejí a nevysílají se živě, došlo v pátém týdnu soutěže k nepříjemné shodě okolností. Zpěvák a herec Adam Mišík imitoval legendárního amerického zpěváka Prince, který však byl v době vysílání čerstvě po smrti. Za odvysílání dílu sklidila TV Nova kritiku. (Revivup)

Reklama

Reklama