Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jako pořad nic zajímavého. Sebrat pár hotových umělců co umí zpívat, zas není takový problém. Tím nesnižuji jejich umění a schopnost interpretovat jiného umělce, ale hlubší smysl tohoto pořadu mi uniká. Celý večer se mezi sebou jakoby soutěží a pak Nova velkoryse věnuje šek na pár tisíc potřebným lidem a kdoví jestli to někdy dostanou. To jim můžou dát ty prachy co stojí ten pořad a bude to lepší. Ale neodpustím si ty 2 hvězdy jako ocenění maskérům. Jejich práce je špičková. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Proměny povedené, o tom žádná. Jenže natáhnout osm imitátorských písniček přes celý večer, to dá hodně úsilí a hlavně divácké trpělivosti. Tedy mluvím o divácích, kteří nedřepí denně u Ulice nebo nefandí „kuchařům“ z Prostřena. Trénink, kecy, kecy, zpověď, vystoupení, porota, kecy, kecy, chytání se za srdíčka, posílání polibků, poplácávání po ramenou. Jen se střídají paruky, vrstvy make-upu a dost slabé (prázdné) vtípky Ondřeje Sokola. Povrchní estráda, kde osobně ocením spíš výkony herců než zpěváků. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

To je tak neskonale humorné, že značná část odpadů je tu od lidí, kteří dávají tři až pět hvězd takovým zhovadilostním kravoiditám, jako jsou například lip sinc battley US provenience... To samo o sobě značí jistou tupost ve výsledném hodnocení. Holt mají někteří lidé problém s tím, že na nově vzniklo něco, co nenutí vaše vlastní krvinky opustit vaše vlastní tělo, nebo fakt nevím - tohle je prostě nijak neurážející, komorní estráda (což není sprosté slovo), kde si lokální celebrity hrají na globální celebrity... Nebo na Honzu Nedvěda a podobné místní piškuntály. Na celé díly vím, že koukat nebudu (koneckonců tv jsem už před rokem vyhodnotil jako nepotřebnou a tak udělal místo čajovým konvičkám), ale jednotlivé ukázky si pustím vždy mile rád, neb práce maskérů je výtečná a pakliže mají účinkující pouhý týden na přípravu, je jejich výkon obdivuhodný a co mě baví nejvíc, mnozí zúčastnění ukazují své talenty herecké, které byli spíš tušené (Rychlý), nebo jsem o nic neměl ani páru a hluboce se za to omlouvám (Pazderková). Prostě mě existence takového pořad nijak neurazí a na nějakej výsek se docela rád kouknu. ()

pakobylka

všechny recenze uživatele

Nějak mi uniká smysl toho všeho ... pokud ovšem neberu v potaz okřídlené úsloví "CHLÉB A HRY", které představuje osvědčený způsob získávání přízně prostého lidu. Jen pro úplnost: Býval hojně využívaný císaři, neboť se váže k období úpadku říše Římské. Nesleduju = nehodnotím ... bohužel i krátké ukázky spustily na mém vědomí víceméně nezávislý proces, jehož výsledkem je VELICE silná averze k show, o jejíž uměleckých i jiných kvalitách mám jisté pochybnosti. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, kdo se má tady v alejích zase brodit těmi šavlemi? Když už nic, tak v této lehce šovinistické travesti estrádě s charitativním ocasem nutno ocenit Sokolovu pohotovost, práci maskérů či nekorektního Koháka, který sice vypadá jako Pampalini těsně před hospitalizací v protialkoholní léčebně, ale svými drísty umí pobavit. Podívejte se zpětným zrcátkem na hnojiště dávných Do-re-mi a Go - Go šou, vždyť toto se nad nimi tyčí jak Dr. Manhattan nad vietnamskou džunglí.. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • V deváté sérii, kdy Denisa Nesvačilová ztvárnila podobu příšerky jménem El Chombo, výroba masky trvala 9 hodin. Po pár hodinách z masky Denisu začala bolet hlava. (TheSlezy)
  • Herečka Jitka Schneiderová, která čtyřikrát odmítla nabídku účinkovat v pořadu, se nakonec nechala přemluvit a vystoupila v páté řadě. (Duoscop)
  • V 7. sérii došlo k výměně moderátora. Místo Ondřeje Sokola moderoval herec Vladimír Polívka. Jelikož byl ale Polívka v karanténě kvůli onemocnění COVID-19, tak za něj musel 3krát zaskočit Ondřej Sokol. (SONY_)

Reklama

Reklama