Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (2 325)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

V každé žánrové kategorii mám snímek, který se blíží , případně rovná ideálu, prostě stoprocentní film. Mezi romantickými komediemi tohle místo zaujala Láska nebeská a nutno říct, že zvítězila s přehledem. Ale ano, hnidopich by mohl argumentovat, že s logikou se scénárista příliš nezatěžoval - ale od kdy je láska logická? Špičkové herecké obsazení, řada vtipných momentů a úžasně pozitivní atmosféra. Ideální film pro romantický večer ve dvou. Celkový dojem 100 %. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem nejakou silenou sladarnu, ale nakonec to byla prijemna a velice nadprumerna romanticka komedie. To, ze se to cely sklada z jednotlivejch scenek mi prislo jako docela dobrej napad, protoze kdyz se jedna nelibi tak je hned za chvily jina . Ale me se libili vetsinou vsechny (a je uplne jedno, ze nektery scenky nebyli moc originalni a byli uz videny jinde). Samozrejme vzdycky nejsou perfektni, nektery lepsi a nektery horsi, ale vylozene spatna mi prisla jenom jedna - scena s Colinem Firthem jak jeden druhymu nerozumel a kecali stejny kraviny, to bylo fakt trapny. Naopak nejvic se mi libily sceny s Billem Nighym, ten fakt nema chybu. Taky byli dobry sceny s tim klukem co jel do ameriky (bohuzel nevim co to bylo za herce). Jen je skoda, ze tu nebylo vic Billyho Boba Thorntona a Rowana Atkinsona. Co se tyce hercu, vsichni pusobily prirozene a do role se skvele hodily. Jen se mi nak nezdal Hugh Grant, choval se spis jak pubertak, nez jak premier. I kdyz ma film dve hodiny, tak jsem se ani na okamzik nenudil, a ty dve hodky utekli strasne rychle, za coz krome vyborne napsanejch postav a dialogu, skvelejch hercu a vybornejm scenkam (nekdy smutny, jindy vtipny, ale skoro vzdy vyborny) muze skvele vybrana hudba. Jedna z nejlepsich romantickejch komedii, ktera si tech 5* zaslouzi. ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Vánoční šlágry slepující několik banálních medailonků jakože o lásce, leč ve většině případů jde hovořit spíše o sexuálním zaujetí, které se nám tu předvádí jako ten nejvyšší cit (čest výjimkám). To množství příběhů si zálibně prohlíží svou kurióznost, jež je zábavná pouze v případě krásně cynického zpěváka. Tou kuriózností omlouvá nevěrohodnost svých postav (je to přece zábava, premiér, který obchází dlouhou ulici, aby našel svou milou či pár který se seznámil při točení erotické scény, holky dělící se o jednoho chlapa z banálního důvodu) a množství postav nejspíš berou jen jako výmluvu pro jejich plochost, neboť: "No nebyl čas je vylíčit." Nighyho hlášky jsou ale vtipné, pročež silné **. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

God only knows what I’d be without you. Není mnoho filmů, které by tak neuvěřitelným způsobem dokázaly spojit scény, u kterých vám tečou slzy smíchy, s těmi, u kterých je to kvůli dojetí. Nic víc napsat nehodlám, nerad totiž něco kazím, snad jen - TAK AŤ NÁM LÁSKA NAKOPE PRDEL! Tak a dost. Už dost. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

skoda, ze sem tenhle film poprvé nevidel na Vánoce, ale žel tesne po nich.. takze vánocní atmosféra na mne az tak nezapusobila, nastesti vse ostatni ano. all is love, is love.. ci uz uplne skvele vanocni pisnicky interpretovane ruznymi ne uplnymi profesionaly (Beatles atd by mohli byt pysni, protoze vsechny se povedly), v kteremz to zanru ve filmu nejvice září Bill Nighy (jeho pisnicka ze zacatku, ktera se v ruznych obmenach hraje po celou dobu filmu, je naprosto skvela variace pisnicky od The Troggs) a mozna, ze nejen v nem, ale i jeho cela postava. Taky mne hodne zaujal Colin Firth a jeho romance s francouzskou sluzkou, ktera vyvrcholila velmi hekticky. Samozrejme nesmim zapomenout ani na famozni vyznani lasky bez slov, coz je asi nejpeknejsi scena ve filmu. Ale uplne nejkvalitnejsi stripek jedne lasky je romance britskeho premiera a jeho sekretarky. Hugh Grant jako premier naprosto válí, a scenka a nasledne zfouknuti americkeho prezidenta (Thorntona - Curtis z nas udelal asi pekne blazny :-))),.. nenachazim pro to vhodne slovo, je to proste brilantni. Trochu slabsi mi prisly pribehy s Rickmanem a Neesonem, ale v ramci zánru je to stejne hodne vysoko (a náhle zjeveni Leesonova snu taky). Takhle bych mohl rozebirat asi kazdou sekundu teto romanticke komedie, protoze Curtis opravdu natocil svuj nejlepsi film a trefil se vsem primo do noty.. 5 ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Když si premiér (Hugh Grant) povídá s americkým prezidentem (Billy Bob Thornton), vzdálenější záběr ukazuje svislý žlutý pruh na polštáři. V dalším, detailnějším záběru je vodorovný. (TheSlezy)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama