Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Film měl dvě místa, kdy jsem se nenudil. První bylo hned na začátku. Druhé po zjištění jaký je motiv vraha. Jinak jenom nuda. Tam kde měl film být napínavý já se nudil. Tam kde by měl film gradovat atmosféru já se nudil. Tam kde by vám měl film nevěřícně otevřít ústa já je otevřené vážně měl. Bohužel z důvodu jestli to fakt mám brát vážně. Bavil, jsem se, myšleno filmem, přesně tak jak to film zamýšlel, asi 4 minuty a vzhledem k názvu do hodnocení za 4ku přidám právě tu nulu. 40 procent za to, že to nebylo delší a místy se to i dalo. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Thomas Mackelway (Aaron Eckhart) je po šestiměsíční suspendaci převelen (kamsi na venkov), a dostává na starost případ zavražděného chlápka (s odříznutými víčky a listem s podivným symbolem). Po nalezení další dvou podobných mrtvých se začínají dávat věci do pohybu - vše směřuje k jedinému muži, Benjaminu O'Ryanovi (Ben Kingsley). Ale nic není takové, jak se na první pohled zdá, ba naopak ... Zajímavá detektivka s slabým nádechem tajemna. Aaron Eckhart i Ben Kingsley svým hereckým koncertem dodávají filmu šťávu. Carrie-Anne Moss je zde pak jen dopočtu (její postavu jsem vůbec nepochopil, scénu na konci místo ní mohl vzít kterejkoliv jinej nepodstatnej polda). Celkově lepší průměr... ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl si snímek nepustí diváka k tělu, aby si jej nakonec stějně omotal kolem prstu a dovolil mu nahlédnout do svého nitra. Takový pocit mám ze Suspect zero . Režisér E. Elias Merhige (Ve stínu upíra ) servíruje chladnokrevným stylem celý děj bez sebelepšího dramatického náboje, kterému jako by na první pohled chyběl i život. Divák je násilílm vsazen do role pozorovatele, kterému nezbývá nic jiného než sledovat co mu bude předloženo. Celé to zpočátku vypadá jako levná kriminálka z německé televizní produkce, ale scénáristické duo Zak Penn a Billy Ray vynášejí na světlo staré náměty v moderním, originálním a logickém provedení. Režisér Merhige pak následně tlačí na pilu v každém záběru a nenechává si nic pro sebe. Kamera střídá modrý, černobílý a tmavě rudý filtr, které dávají na odtažité atmosféře největší podíl. Každou roli (tuto nevyjímaje) proměnil Aaron Eckhart v herecký koncert. Ben Kingsley s Carrie Ann-Moss zase působí neskutečně utahaně. Na hercích však film nestojí. Ať už je Suspect zero jakoukoliv kriminálkou, tak pocit něčeho nového zde rozhodně je. Ale pocit toho, že to mohlo být lepší, je dvakrát silnější, nálehavější a neodvratnější. Neduh, na kterém bohužel ztroskotává většina nových thrillerů. Výborný nápad, špatné (v tomto případě divné) provedení film však táhnou níž. ()

Bobek15 

všechny recenze uživatele

Ohodnotiť tento film jedným prívlastkom je ako pokúšať sa zúrodniť pôdu na prériách v americkej Arizone. Už počas filmu ma ich napadlo hneď niekoľko (napínavý, zaujímavý, nepríjemný, drsný, mysteriózny a mnoho iných). Tajomná a napínavá atosféra ma udržovala v naätí počas celých 90 minút a splet nejasných situácií, vrážd a indícií ma zase udržovali príjemne v nevedomosti o páchateľovi a o tom, o čo vlastne v tom filme ide až do záverečných titulkov. Ďalšie, čo ma na filme zaujalo, je veľmi vhodná tajomná hudba (za normálnych podmienok však nepočúvateľná) a dobrý zvuk. Carrie-Anne Moss nemám moc rád a tu ma tiež moc nepresvedčila, naopak, Ben Kingsley si počínal fakt skvele. Nápad bol možno trochu tuctový, ale mal aj dostatok prvkov originality a je veľká škoda, že sa s tým režisér ešte trochu nepohral a nedotiahol to do konca (a nebyť tých niekoľko zbytočných rušivých momentov, ktoré len narúšali tú napätú atmosféru), mohol z toho byť vážne slušný psycho-hororo-thriller. Takto však len priemer. (Škoda že tu neni možnosť 3,5*, leob inak by to pre mňa bola jasná voľba).(Ešte by som chcel na záver pochváliť vybratú grafiku a štýl písma na názov filmu počas úvodných tituliek). ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který se moc moc snaží být originální a progresivní ale ve finále film působí nudně, táhle a nesmírně utahaně. Kamera byla strašná, střihač byl na chemii a herci zcela propadli. Kingsleyho ač ho mám moc rád a myslím si že je jeden z nejcharizmatičtějších herců co znám, zde působil trapně (hlavně ten zábět v kostele), Moss byla "navíc" a Eckhart není herec. Závěrem bych pochválil snad jen tu snahu protože jako celek tohle nemůže obstát. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno