Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to trochu odvar, ale pořád ještě mi to přišlo velmi zábavné - třeba setkání prezidenta s mimozemšťany. Lesslie Nielsen je tentokrát vtipný, a to se mu už hezkých pár let nestalo. UPDATE PROSINEC 2014: Ta baterie vtipů je neuvěřitelná. Jasně, některý jsou slabší, ale v jedné scéně jich je běžně i šest a z toho už si člověk něco vybere. Třeba momenty s Michaelem Jacksonem, co se chce přitulit ("a nemusíš si brát pyžamo") nebo s Nielsenem, co předává ceny matky Terezy s houpací hlavou ("a mají kovové zuby! Jako naše postižené deti!"), u toho jsem řval smíchy. K tomu si jde přičíst i to, že tvůrci totálně kašlou na nějakou politickou korektnost, což ctilo i černé (!) bratry Wyensovy, kteří dělali první dva díly. Fóry na indiány, na černochy, na bělochy, na mimozemšťany.... ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, ale třeba pořád lepší než většina filmů s Jimem Carreym. Scény s Charlie Sheenem jsou vcelku povedené, ale nejvíc se mi líbilo, když z televize vylezla mrtvá holka a dostala pořádně nabančeno. Jasně, bylo to poměrně trapné, ale přesně to mě totiž při sledování Kruhu napadlo, že by Samara (respektive tvůrci filmu) za zkažení/zkomičtění jinak dobrého filmu zasloužila. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

,,Co by asi řekl prezident Ford?", pronáší zaneprázdněný prezident Leslie Nielsen stojící pod obrazem Harrisona Forda coby exprezidenta. Zřejmě nejlepší Scary movie. Po obstojné jedničce a trapné dvojce přichází vtipný a sympatickým obsazením (Leslie Nielsen, Charlie Sheen, Pamela Anderson...) obdařený film. Příjemná komedie, která nikoho neurazí a ještě dost pobaví, aspoň já se docela nasmál. David Zucker vyzvedl tenhle film z hnoje, za to mu patří uznání. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Psy sa chovajú čudne.“ V porovnaní s oplzlým originálom a nechutnou dvojkou je to návrat k starým dobrým parodickým časom. Nič-menej klasik David Zucker (BLÁZNIVÁ STRELA, PRIPÚTAJTE SA, PROSÍM!), hoci je na režiséra paródie stokrát lepšou voľbou, ako bratia Wayansovci, sa často zadýcha aj napriek tomu, že čistá minutáž (bez záverečných titulkov) je len podozrivo skromných 72 minút (scenár sa prepisoval počas nakrúcania, čoho dôkazom je bonus na DVD s alternatívnymi scénami, ktorých je DOSŤ a líšia sa od toho, čo sa dostalo do "oficiálnej" verzie). Niektoré scény (oživovanie mŕtvoly, Michael Jackson, prepolenie manželky, šerifkin klobúk) stoja zato a nesklamú ani osvedčení Charlie Sheen a Leslie Nielsen, no na Zuckerove staré bomby sa to nechytá. P.S. Trojka si berie na mušku predovšetkým ZNAMENIA, 8. MÍĽU a KRUH. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tahle série mě opravdu nenadchla, ale musím přiznat, že u trojky jsem se párkrát rozchechtal. Kromě drobných vtípků mě dostala scéna oživování v rakvi, uch, stříkat k tomu krev, tak snad dám pět hvězd. Roztomilý byl rovněž moment, kdy si větrák vzal chlapce...chlapce s vyrážkou na zadečku...chacha! A český dabing byl výborný! Mě by jen zajímalo (ale titulky mi nevadí, ne že ano, a u některých filmů, např. LOTR, na ně nedám dopustit), zda zastánci zrušení dabingu čtou všechny knihy v originále. A nejen anglicky, ale i maďarsky, čínsky a hindsky...! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • První film v sérii, který získal rating PG-13 místo R. Slovo „fuck“ oproti předchozím dvěma filmům v tomto díle zazní pouze dvakrát. (buzzwoody)
  • Cindy (Anna Faris) a Brenda (Regina Hall) sú jediné postavy, ktoré sa objavili v tomto a aj v dvoch predchádzajúcich dieloch série. (rador)
  • Když Cindy (Anna Faris) u vědmy shodí vázu, tak sloup, na kterém váza stála, nespadne, ale zůstane pevně stát v nakloněné poloze. Hned v dalším záběru ale sloup stojí opět rovně. (Honzyg)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama