Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

juta 

všechny recenze uživatele

Další vynikající parodie se skvělými hláškami a hlavně s humorem. 1čka a 3ka jsou prostě nejlepší. Opět jsem pukal smíchy. Není tu žádná hluchá scéna a do každé se narvalo něco, co bylo vydařeně vtipné. Tentokrát si vzal David Zucker na paškál filmy Kruh, Znamení a Matrix a pěkně je skloubil dohromady tak, že celý děj dával smysl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie 3" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je celá táto séria skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre ojebákovaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"O SHIZL GZNGAHR BBB TTTT % + 7,, 1 9 3 4 19 CKIN ETD VAUS ERSTN GUBL CHN Q SCHNITZI GUORSN BLKN (,, 18 4 6 9." Tak to je hlavní zpráva dne, ale málokdo ji dokáže přečíst s takovou elegancí jako bílej strup Giggins. Pro mne je tohle zkrátka nejvtipnější scaryhovadina ze všech scaryhovadin, který jsem viděl. Mě prostě bavil zlomenej páreček otce Toma, prstem čůrající prezident Harris, výsledky zápasů dopředu prozrazující teta Shaneequa, rapující zemědělec George a hlavně sedmismyslovej Cody. Prostě jsem se na Znamení zastavil v Kruhu, ve kterým se střetl Matrix s 8. mílí a nasmál jsem se do sytosti. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále celkom zábavné, povedal by som, že aj o dosť lepší ako dvojka. Zábavných scén a hlavne hlášok tam bolo naozaj mnoho. Paródia, ktorá si robí srandu z Kruhu, Znamení, 8 miles, Šiesteho zmyslu a ďalších filmov síce zďaleka nedosahuje zábavnosťou Zuckerových bláznivých striel, ale patrí k tým lepším. Osobne si však myslím, že paródie si nezaslúžia pozitívne ohlasy, pretože len kopírujú už vytvorené filmy a tak nemusia vymýšľať ani kvalitný dej. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se smál. A to hodně. Některé gagy nefungují, ale přesto jich více než většina zasáhne do černého a nejde se ubránit smíchu. Přestože jde jen o chabě poslepované scénky, proložení jednotlivých pasáží je uděláno tak, že se víceméně nikdy nenudíte, i když má film i své hodně slabé části. Bavil jsem se u toho hodně, a přestože jde o dosti primitivně založený humor, je tu i spoustu neotřelých a neokoukaných nápadů... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Zhruba v polovině filmu Cindy (Anna Faris) odhrnuje koberec, pod kterým byly kuličky s ovocem, ale v dalším záběru vidíme pouze kuličky. (chleba24)
  • Cindy (Anna Faris) a Brenda (Regina Hall) sú jediné postavy, ktoré sa objavili v tomto a aj v dvoch predchádzajúcich dieloch série. (rador)
  • Severoamerické tržby byly 110 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 220,7 mil. (NIRO)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno