Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Skery můví tři je nejlepší. Ovšem - jinak žádná sláva. Zatímco dříve se David vyžíval fórky v druhém a třetím plánu a parodoval postupy, klišé a charaktery, dnes vše vypadá jako klon - okopírované scény, exteriéry, kostýmy a dokonce i hudba (!!!) Scéna na pohřbu byla tupá, nejvíc kino bouřilo, když někdo někam spadnul nebo někoho něco praštilo, jemný odkaz na Připoutejte se, prosím! nepochopil nikdo. Klady: blonďatá Anna Faris, blonďatá Pamela Anderson, blonďatá Jenny McCarthy, vybledlý Majkl Džeksn a některé vtipy, které se mi ale téměř po zhlédnutí filmu vykouřily z hlavy. Lidé jsou ze země, emzáci z Uranu a kam se nám sakra odstěhovali tvůrci inteligentních parodií??? ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 48 000 000 $ Otvárací Víkend: 48 113 770 $ (v 3 505 Kinách) Tržby USA: 110 003 217 $ Tržby ČR: 356 319 $ Tržby Celosvetovo: 220 673217 $ Zmena režiséra bola nevyhnutná,je tu oveľa viacej (fungujúcich)fórov.Charlie tomu dodal viacej zábavnosti,jednoznačne najlepší diel Scary filmov a aj tak to je len jemne nad priemerom. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, ale třeba pořád lepší než většina filmů s Jimem Carreym. Scény s Charlie Sheenem jsou vcelku povedené, ale nejvíc se mi líbilo, když z televize vylezla mrtvá holka a dostala pořádně nabančeno. Jasně, bylo to poměrně trapné, ale přesně to mě totiž při sledování Kruhu napadlo, že by Samara (respektive tvůrci filmu) za zkažení/zkomičtění jinak dobrého filmu zasloužila. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po slušné jedničce, vyditelne a dost okázale slabší dvojce přichází trojka, která má s oběma díly společný maximálně název. Snaha o comeback Charlie Sheena a Leslieho Neelsona se nezdařil a Pamela si zase jednou za dekádu střihla miniroličku, kde ukazuje proč je u pánů oblíbená(u mě ne). Režie je o ničem a scénář je totální slepenec všeho co se v televizi oběvilo za posední 3 roky a dohromady to dává stejný smysl jako Shyamalan točící komedii s bandou pubertáků a americkým koláčem. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No asi nejlsabší Scary movie ze všech, i když za dvoujkou, která se taky nic moc nevyvedla, moc nezaostává. Především se totálně změnil styl filmu, už to není přímočaré, jednotuše účinné, ale moc nuceně filmové. Navíc vtipnost, nebo alespoň ta buranská vtipnost se vytratila kamsi do nenávratna. Tradiční nechuťárničky na jídlním lístku fanoušků této parodie vystřídalo luxusní ragú v podobě lecky přehrávaných vtipů. A parodie na 8 mile mi nepřišla snad vůbec vtipná. Váhám mezi jednou a dvěma, ale občas jsem nahodil křečovitý úsměv, takže to se dvěma risknu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně, kdy Tom (Charlie Sheen) míří do pokoje své dcery Sue (Jianna Ballard), jsou na dveřích vidět dětské kresby. Když však v dalším záběru dveře otevře, nejsou tam už žádné. (DJDVD)
  • Cameo: Tom Kenny (nie je uvedený v titulkoch) nahovoril hlas mimozemšťanov. (rador)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno