Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

V tomto žánri (paródie miešané s nechutným tínedžerským humorom) je pre mňa séria Scary Movie stále ešte najlepším výplachom mozgu - a ten predsa tiež občas potrebuje vypláchnuť. Tosim sa pýta, kam sa podeli inteligentné paródie? Tiež mám pocit, že sa už nejakú dobu nenakrúcajú... ale ako náhradu som prijala aj neinteligentné, zato bláznivé Scary Movie :-) Tie inteligentné paródie koniec-koncov nezmizli z povrchu zemského - všetci ich máme v archíve a môžeme si ich pozrieť znova, pretože dobré filmy nestárnu. Teším sa na štvorku. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Opravdu rád bych chtěl sledovat ty uživatele, kteří dali Scary Movie 3 odpad! - 2* jak se na ten film koukají a ani jednou se nezasmějí. Takovou perverzi bych trestal nucenými pracemi! Tenhle film si to nezasouží! Nejen že je lepší jak oba dva předchozí díly dohromady, ale občas se objevuje i ta výborná atmosféra Hot Shots nebo Blaznivých střel! ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

,,Co by asi řekl prezident Ford?", pronáší zaneprázdněný prezident Leslie Nielsen stojící pod obrazem Harrisona Forda coby exprezidenta. Zřejmě nejlepší Scary movie. Po obstojné jedničce a trapné dvojce přichází vtipný a sympatickým obsazením (Leslie Nielsen, Charlie Sheen, Pamela Anderson...) obdařený film. Příjemná komedie, která nikoho neurazí a ještě dost pobaví, aspoň já se docela nasmál. David Zucker vyzvedl tenhle film z hnoje, za to mu patří uznání. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Vidím, jak klečíš v psím hovínku…“ Ano tak přesně v takovém duchu se ponese většina děje ve Scary Movie 3. Cindy už není tou „prdlou“ studentkou, ale teď je ještě hloupější novinářkou. Navíc musí dávat pozor na malého synovce (popis jeho porodu stál za to), kterého jsem nesnášel již od první minuty. Ale musím uznat, že některé jeho vidiny stojí za pousmání (viz na pohřbu). Takže já bych tuto parodii rozdělil na dvě části: ta o obrazcích a UFU stála za hovno, Charlie Sheen to zachránit nemohl, proto si Zucker vzal na pomoc Nielsena (ten coby president úžasně předával ceny Matky Terezy), ale jinak trapárna. Za to čas určený Kruhu a dívce ze studny – tak tady jsem se nasmál mnohem více. „Cindy, teče z televize“…Pamela s Jenny sexy jako vždy a navíc v rajcovních šatech – takový začátek nažhaví – no a samotná kazeta byla prostě skvostná. Tentokrát je to už jen velmi průměrná parodie, která podle mě radši ani natočená být neměla. nejhorší pro mě není, protože čtyřka je ještě větší sračka a to jsem neviděl pětku. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem dokonce i čytři. Takhle dobrá parodie se dlouho neobjevila. Starý dobrý Zucker dokázal přebít moderní demenci předchozích dílů demencí poněkud oldschoolovou, a rozhodně mu to vyšlo. Pohled na Charlieho Sheena v podobném typu filmu je naprosto neodolatelný, mimozemšťani s kůží, která vypadá jako zelený neopren jakbysmet. není tak dobré jako Žhavé výstřely nebo některé "střely", ale kdo má tenhle žánr rád, určitě se mu to bude líbit. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně, kdy Beccina (Pamela Anderson) přítelkyně píše do sešitu, má sešit otočený na levou stranu. V jednom z dalších záběrů je však sešit opačně. (AngelusCZ)
  • Ve scéně, kdy Tom (Charlie Sheen) míří do pokoje své dcery Sue (Jianna Ballard), jsou na dveřích vidět dětské kresby. Když však v dalším záběru dveře otevře, nejsou tam už žádné. (DJDVD)
  • V závěru, když Cindy (Anna Faris) a George (Simon Rex) odjíždějí ze svatby, zapomenou Codyho (Drew Mikuska). Ten za nimi běží, ale v zadním okně není vidět. (Scelleton)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama