Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

sharky 

všechny recenze uživatele

70% (zucker je mému srdci moc blízký na to, abych to mohl zaokrouhlit dolů) žádný z jeho příznivců by si SM3 neměl nechat ujít, ale kvality bláznivě střely to přecejen nedosahuje. u úvodu s pamelou a u architekta v majáku jsem smíchy padal z postele, president nielsen a umírající denise richards jsou taky za 5*, zbytek už se bohužel tolik nepovedl, ale ve kterém jiném filmu uvidíte společně nielsena a sheena. navíc scény parodující kruh a znamení jsou natočeny monohem strašidelněji než většina dnešních hororů;) ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli si tahle záležitost může říkal movie, ale scary to rozhodně bylo. Bál jsem se, že toto martýrium uměle poslepovaného sledu vtipů, které jsou zřejmě tvořeny podle bestsellorvé příručky pro scénáristy "Jak správně a řachácky po americku parodovat", nikdy neskončí. Ale skončilo, v mém případě už po půl hodině. Naštěstí jsem se přeci jen párkrát (nevýrazně) zasmál, proto *. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Oproti hovadské dvojce tohle bylo jako nebe a dudy. Sice je to stále jen na tři (a půl) hvězdy, ale už to mělo o level méně hnoje a o tři levely více zábavy. A u několika scének jsem se řehtal jako blázen. Potěšil i Leslie Nieslen v roli prezidenta, vtipné bylo taky "blízké setkání třetího druhu". Jasně, na starší věci od Zuckerů to nemá, ale kvalitní parodie holt vymřely, smiřme se s tím... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Prozatim nejhorší díl, ze série, ale i tak dost zábavný, aby dokázal pobavit. Bohužel David Zucker nedokázal navázat na Bláznívý střely a ani na předchozí díly a vytvožil to trochu po svým, sice se tady najde hodně povedených parodujících scén na všemožný filmy, ale už to neni ten pravej nářez jak jednička a dvojka. Taky je škoda, že se prakticky celý obsazení z minulých dílů vytratilo a zůstala jen Anna Faris, ta si myslim drží svůj standart, ale ostatní jsou fakt dost hrozný, snad ještě Charlie Sheen za něco stojí, ale dál už nic. Celkově jsem se určitě bavil, ale Zuckerovi bych další díl už rozhodně nesvěřoval, protož s timhle typem parodií si asi neumí moc poradit ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to trochu odvar, ale pořád ještě mi to přišlo velmi zábavné - třeba setkání prezidenta s mimozemšťany. Lesslie Nielsen je tentokrát vtipný, a to se mu už hezkých pár let nestalo. UPDATE PROSINEC 2014: Ta baterie vtipů je neuvěřitelná. Jasně, některý jsou slabší, ale v jedné scéně jich je běžně i šest a z toho už si člověk něco vybere. Třeba momenty s Michaelem Jacksonem, co se chce přitulit ("a nemusíš si brát pyžamo") nebo s Nielsenem, co předává ceny matky Terezy s houpací hlavou ("a mají kovové zuby! Jako naše postižené deti!"), u toho jsem řval smíchy. K tomu si jde přičíst i to, že tvůrci totálně kašlou na nějakou politickou korektnost, což ctilo i černé (!) bratry Wyensovy, kteří dělali první dva díly. Fóry na indiány, na černochy, na bělochy, na mimozemšťany.... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně, kdy Tom (Charlie Sheen) míří do pokoje své dcery Sue (Jianna Ballard), jsou na dveřích vidět dětské kresby. Když však v dalším záběru dveře otevře, nejsou tam už žádné. (DJDVD)
  • Scéna, kdy ředitel televizního vysílání vykřikne „A dvojčátka!“, paroduje tehdejší populární reklamu na pivo Coors Light. (buzzwoody)
  • Na začiatku Brendinho (Regina Hall) pohrebu je v odraze vidieť kameru. (rador)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama